search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare Ma/No som lägger grunden till ett livslångt lärande

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsJönköpings kommun
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdagenligt ök.
Sista ansökningsdag2021-03-31
Referensnr21-60-0073
Publicerad2021-01-22
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Jönköpings kommun
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
enligt ök.
Sista ansökningsdag
2021-03-31
Referensnr
21-60-0073
Publicerad
2021-01-22

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!
 
Ditt nya jobb
I ditt nya uppdrag som lärare i Ma/No planerar, genomför och utvärderar du det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och den enskilde elevens behov. Det ingår också i tjänsten att utifrån kunskapskraven i de nationella styrdokumenten göra en formativ och summativ bedömning av elevernas måluppfyllelse. Tillsammans med dina kollegor arbetar du kreativt för att inspirera till lustfyllt lärande som stärker både elevens kunskap och personliga utveckling. Tjänsten kan också innebära att du är mentor i en klass. 
Du kommer att arbeta på någon av grundskolorna i Jönköpings kommun.

Välkommen till oss
Vi på Utbildningsförvaltningen i Jönköpings kommun är en kreativ och ständigt lärande organisation. Vi arbetar framåt tillsammans, lär och inspireras av varandra. Vi är måna om våra medarbetare och vill att de ska trivas, utvecklas och ha en bra balans mellan jobb och fritid. Här får du en arbetsplats full av engagerade och kompetenta kollegor. Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda dig.

Hos oss får du det viktigaste jobbet man kan ha, att utveckla barns och elevers förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva och förbereda dem för livet och framtiden. Tillsammans skapar vi lärglädje hela vägen!

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad Ma/No lärare, har du ännu inte fått din legitimation eller är i slutet är i slutet av din utbildning är du också välkommen att söka. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare är det meriterande. Du är en person som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du tar ansvar för och har god förmåga att skapa bra relationer till både elev och kollegor samt vårdnadshavare. Du ser elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. Du har ett strukturerat arbetssätt där du planerar, organiserar och prioriterar dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Grundläggande IT-kompetens är ett krav.
 
Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Ange i ansökningsformuläret vilket/vilka geografiska områden du vill arbeta i.
Urval och intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Vill du veta mer?
Annie Johansson, Rekryteringskonsult, 036-107048
Fackliga företrädare

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb, välkommen att söka tjänsten.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.