search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Gjutarens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse till enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-03-03
Referensnr21-71-0015
Publicerad2021-01-27
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse till enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-03-03
Referensnr
21-71-0015
Publicerad
2021-01-27

Har du ett stort hjärta och ett genuint intresse för andra människor? Vill du göra samhällsnytta? Är du både en lagspelare och självgående i ditt arbete? Då har du ett jobb att söka på Gjutarens äldreboende!

Som undersköterska har du en betydelsefull roll där du arbetar med att ge individanpassad vård och omsorg och social stimulans- alltid med individen i fokus. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en värdefull vardag för våra äldre med en hög servicenivå.

Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och diverse ansvarsområden. Du arbetar även aktivt med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Tillsammans med ditt team arbetar du hälsofrämjande och ser till det friska och de möjligheter som finns hos varje enskild person. Målet är att varje individ ska ha en meningsfull vardag och känna välbefinnande. All omsorg utformas efter den boendes behov, önskningar och förutsättningar.

Gjutarens äldreboende är ett äldreboende med hemtjänstinsatser och ligger centralt beläget i Norrahammar med bra bussförbindelser. Gjutaren består av 41 lägenheter och är uppdelat på två olika enheter. Vi är en arbetsgrupp på totalt 31 medarbetare som har en god sammanhållning och ett nära samarbete med andra yrkesprofessioner. Nu söker vi en ny medarbetare som vill vara en del av vårt team!

Din kompetens

  • Du är utbildad undersköterska och har gärna tidigare arbetslivserfarenhet från vård- och omsorg.
  • Du sätter igång aktiviteter, håller igång processer och uppnår resultat.
  • Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt, är anpassningsbar och ser möjligheterna i förändringar.
  • Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och behåller fokus på rätt saker.
  • Du arbetar bra med andra människor genom lyhördhet, kommunikation och ett konstruktivt förhållningssätt.
  • Du kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.
  • Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har en vilja att hjälpa andra genom att fokusera på lösningar.
  • Du behärskar svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Grundläggande IT-kunskaper är önskvärt.

Vi värderar personlig mognad och självklart har du ett genuint intresse för människor samt drivs av att motivera och utveckla andra. Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet!

Övrigt
Rekryteringen avser en ett vikariat på 100% och arbetstiderna är förlagda till dag och kväll både vardagar och helger. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer.

Kontakt 
Lisa Kjellerstedt, Enhetschef: 036-102054
Fackliga representanter: www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska på Gjutarens äldreboende!
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.