search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Projektledare till ett av Sveriges största stadsbyggnadsprojekt

FörvaltningStadskontoret
ArbetsplatsSödra Munksjön Utvecklings AB
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-03-03
Referensnr21-04-0001
Publicerad2021-01-29
Förvaltning
Stadskontoret
Arbetsplats
Södra Munksjön Utvecklings AB
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-03-03
Referensnr
21-04-0001
Publicerad
2021-01-29

Vill du vara med och utveckla Jönköping? Är du en erfaren, nytänkande och handlingskraftig projektledare som letar efter en ny utmaning att ta tag i? Då har du ett jobb att söka. 

Jönköping växer och expanderar, bolaget utvecklas snabbt och vårt uppdrag går för full fart, därför behöver vi stärka upp med ytterligare projektledare.

Vi söker dig som vill vara med i utvecklingen av staden och i arbetet med att omvandla Södra Munksjön till ett attraktivt boende för 25 000 personer, med stora ytor för kontor, affärer och annan kommersiell verksamhet samt ett kommande stationsområde för höghastighetsjärnväg. Området som ska utvecklas är 300 hektar stort. Det är ett strategiskt viktigt uppdrag och det är ett led i att möta efterfrågan. Vi utvecklar också det stora och expansiva logistik- och industriområdet Logpoint South Sweden. 

För att kunna förverkliga vårt uppdrag i både Södra Munksjön och på Logpoint är det av stor vikt att vi äger mark och fastigheter i dessa områden. Vi behöver arbeta strategiskt och långsiktigt med att lokalisera och förvärva mark och fastigheter som vi kan komma att behöva. Våra mark- och fastighetsinnehav kan säljas för vidare exploatering men används också för att kunna flytta en del av de verksamheter som idag är placerade inom utvecklingsområdet. Vi behåller en del fastigheter som vi förvaltar och ser till nyttja på bästa sätt.

Din roll
I din roll hos oss kommer Du att arbeta strategiskt med vårt mark- och fastighetsinnehav i allt från förvärv till förvaltning. Ditt arbetssätt är effektivt, innovativt och korrekt. Vi jobbar tätt med kommunens förvaltningar och bolag, privata aktörer och leverantörer. Du är bekväm med att leda och sköta förhandlingar och samverkansmöten. I arbetet ingår även att upprätta vissa typer av avtal.

Är det här du?
Vi söker dig som har en utbildning från teknisk högskola som Civilingenjör alternativt Högskoleingenjör med inriktning Väg & Vatten, Lantmäteri eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har minst 5 års relevant yrkeserfarenhet från t.ex. fastighetsbolag, entreprenör, konsult eller kommunal exploateringsverksamhet.

Du är strukturerad och målinriktad med stor förmåga och vilja att ta egna initiativ och genomföra uppgifterna från start till mål. Du ser helheten, är en utpräglad lagspelare med stor prestigelöshet som tänker strategiskt och är öppen för nya idéer.

Om oss
Bolaget Södra Munksjön Utvecklings AB startades 2014 och är relativt litet. Det innebär att alla har en stor möjlighet att påverka och vara delaktiga i utveckling av bolagets alla delar, men var och en ansvarar för just sitt område. Placering på vårt kontor i centrala Jönköping.

För mer information om bolagets verksamheter gå in på www.sodramunksjon.se och www.logpoint.se

Upplysningar
För frågor kontakta VD Henrik Gustafsson, tfn: 036-10 57 39, mobil: 0768-34 69 80, E-postadress: henrik.gustafsson@sodramunksjon.se

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Stadskontoret
Stadskontoret är den centrala förvaltningen i kommunen och kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges serviceorgan. Vi är också en strategisk lednings- och utvecklingsresurs för hela kommunen.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.