search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska med känsla för omvårdnad!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-03-01
Referensnr21-71-0020
Publicerad2021-02-08
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-03-01
Referensnr
21-71-0020
Publicerad
2021-02-08

Vilka är vi?
Vi på hemtjänsten Öxnehaga arbetar med utgångspunkt från Öxnehagas trygghetsboende och utför hemtjänstinsatser över hela Öxnehaga område. Vår personalgrupp har en god sammanhållning och består idag av 19 medarbetare som ansvarar för personlig omvårdnad och service. Bilar finns i verksamheten som medarbetarna använder i det dagliga arbetet och hos oss finns goda möjligheter att kunna vara med och utveckla verksamheten. Vi söker nu två nya medarbetare som vill bli en del av vår hemtjänstgrupp.
Välkommen med din ansökan!

Vad gör vi?
Vi som arbetar på Öxnehagas hemtjänst utför omvårdnads- och servicearbete med utgångspunkt från genomförandeplan och kontaktmannaskap. I vårt arbete utgår vi alltid från medborgarens behov och önskemål. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi ska kunna erbjuda stöd och hjälp med hög kvalité för ett självständigt liv.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet från arbete inom vård och omsorg. Som person tar du initiativ i arbetet och tar ansvar för dina uppgifter. Du håller dig lugn i stressade situationer och ser möjligheter i förändringar. Vidare har du förmågan att samarbeta med dina kollegor och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Krav är att du har B-körkort och kan cykla.

Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Det är även värdefullt med god datavana. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

  • En trygg anställning
  • Flexibelt och varierande arbete
  • Metodhandledare som du kan vända dig till för stöd i arbetet
  • Träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar under ett år med en startsumma på 100 kr
  • Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och förmånscykel



Övrigt
Rekryteringen avser två tillsvidaretjänster på 100%  som undersköterska där arbetet är förlagt till dag och kväll, såväl vardag som helg.
Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbetet på flera enheter kommer att vara aktuellt.
Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad.
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Stina Jonsson, enhetschef, telefon: 036-10 80 96
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.