search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Instruktör specialidrott-fotboll

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSanda Utbildningcentrum
AnställningsformVikariat HT- 21 med ev. förlängning
OmfattningDeltid
TillträdesdagHösten-21
Sista ansökningsdag2021-02-28
Referensnr21-61-0006
Publicerad2021-02-08
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Sanda Utbildningcentrum
Anställningsform
Vikariat HT- 21 med ev. förlängning
Omfattning
Deltid
Tillträdesdag
Hösten-21
Sista ansökningsdag
2021-02-28
Referensnr
21-61-0006
Publicerad
2021-02-08

Vill du bli vår nya idrottsinstruktör inom fotboll och vara en del av en engagerad och professionell personalstyrka som med glädje antar de utmaningar det innebär att verka i en framgångsrik skola.

Ditt nya jobb
Du kommer att undervisa i ämnet specialidrott, både i den praktiska och teoretiska moment inom Nationell idrottsutbildning och eventuellt Lokal idrottsutbildning. Undervisningen är i huvudsak för elever på gymnasiet.

Välkommen till oss
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen. På Sanda Utbildningscentrum går det cirka 1400 elever och vi är ungefär 200 anställda där våra gemensamma ledord är Glädje, Engagemang, Trygghet, Utmaning och Professionalism.


På Sanda utbildningscentrum erbjuder vi våra elever goda förutsättningar att kombinera studier och idrott genom att arbeta med helheten i elevens lärande. Vi fokuserar på att utveckla elevens förmågor i alla skolan ämnen, i sin idrott och sociala kompetens.

Din kompetens
Vi söker Dig som har fotbollsinstruktörsutbildning, UEFA A. Du har goda ämneskunskaper och är pedagogiskt skicklig. Har goda IT-kunskaper och kan på ett naturligt sätt använda digitala verktyg i din undervisning.

Vi på Sanda Utbildningscentrum fäster stor vikt på personlig lämplighet där vi värdesätter dina kvalifikationer såväl som personliga egenskaper.

Du är...
-Samarbetsvillig och lyhörd
-Nyfiken med en förmåga att engagera och inspirera elever
-Flexibel och positiv
-Kommunikativ och kreativ

Bra att veta 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.Vill du veta mer?
Carin Rosjö, verksamhetschef - 036-102557, carin.rosjo@jonkoping.se


 Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje - för alla!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.