search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Engagerad undersköterska till österängens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2021-03-12 till 2021-09-12
Sista ansökningsdag2021-03-01
Referensnr21-71-0022
Publicerad2021-02-08
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2021-03-12 till 2021-09-12
Sista ansökningsdag
2021-03-01
Referensnr
21-71-0022
Publicerad
2021-02-08

Har du ett stort hjärta och ett genuint intresse för andra människor? Vill du göra samhällsnytta? Är du både en lagspelare och självgående i ditt arbete? Då har du ett jobb att söka på Österängens äldreboende!

Som undersköterska har du en betydelsefull roll där du arbetar med att ge individanpassad vård och omsorg och social stimulans- alltid med individen i fokus. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en värdefull vardag för våra äldre med en hög servicenivå.

Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och diverse ansvarsområden. Du arbetar även aktivt med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Tillsammans med ditt team arbetar du hälsofrämjande och ser till det friska och de möjligheter som finns hos varje enskild person. Målet är att varje individ ska ha en meningsfull vardag och känna välbefinnande. All omsorg utformas efter den boendes behov, önskningar och förutsättningar. Vi strävar efter att vara det bästa äldreboendet genom god service gentemot våra boenden!

Österängens äldreboende är vackert beläget med utsikt över Vättern och runtom boendet bjuds det på djur och natur. Äldreboendet ligger mitt i bostadsområdet Österängen mellan Jönköping och Huskvarna med goda bussförbindelser. Verksamheten består av tre avdelningar med helinackordering varav en är demensavdelning. Vi är ett stabilt team med ett trevligt klimat och gott samarbete. Temaet består av 40 medarbetare med olika åldrar, kulturer och yrkeskompetenser. Vårt arbete har sin utgångspunkt i Jönköpings kommuns värdegrund och vi arbetar utefter ett salutogent förhållningssätt. Nu söker vi en ny medarbetare som vill vara en del av vår gemenskap!

Din kompetens 

  • Du är utbildad undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har gärna tidigare arbetslivserfarenhet från vård- och omsorg.
  • Du sätter igång aktiviteter, håller igång processer och uppnår resultat.
  • Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt, är anpassningsbar och ser möjligheterna i förändringar.
  • Du arbetar bra med andra människor genom lyhördhet, kommunikation och ett konstruktivt förhållningssätt.
  • Du kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.
  • Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har en vilja att hjälpa andra genom att fokusera på lösningar.
  • Du behärskar svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Grundläggande IT-kunskaper är önskvärt.

Vi värderar personlig mognad högt då det kan hjälpa dig att förstå situationer som boenden ställs inför. Självklart har du ett genuint intresse för människor samt drivs av att motivera och utveckla andra. Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet!

Vi erbjuder dig
- Vi tillämpar individuell lönesättning.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
- Förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen avser ett vikariat mellan 5-6 månader där arbetstidsförläggningen är dag, kväll och journatt både vardag och helg. Arbetet kan komma att innebära täckning över hela huset inklusive demensavdelningen. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Elin Ölmeborn, enhetschef 036- 10 72 26
Ingela Everland, enhetschef 036- 10 72 14
Fackliga representanter, se: www.jonkoping.se/fackligasoc
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.