search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Enhetsadministratör till Hälso- och sjukvårdsfunktionen

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsfunktionen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse till 2022-05-30
Sista ansökningsdag2021-02-23
Referensnr21-71-0023
Publicerad2021-02-09
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsfunktionen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse till 2022-05-30
Sista ansökningsdag
2021-02-23
Referensnr
21-71-0023
Publicerad
2021-02-09

Vilka är vi? 
Socialförvaltningen omfattar äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård, individ- och familjeomsorg och funktionen för ensamkommande barn och unga. Våra medarbetare arbetar med människor i alla åldrar och livssituationer - barn, ungdomar, familjer, äldre och personer med funktionsnedsättning.

Vi söker nu dig som vill arbeta som enhetsadministratör inom Hälso- och sjukvårdsfunktionen. Hälso- och sjukvårdsfunktionen är uppdelat i 11 team plus ett hemteam och har totalt ca 450 medarbetare.


Vad innebär tjänsten?
Som enhetsadministratör har du huvudansvar för personaladministration såsom anställningsavtal, lönerapportering, fakturakontroll, schema, telefonservice, administrativt stöd åt enhetschefer samt förekommande arbetsuppgifter inom kontor och administration. Arbetet innebär mycket kontakt med personal samt kvalificerade administrativa uppgifter. Tjänsten avser ett vikariat 100 % som enhetsadministratör för hälso- och sjukvårdsteam 4, 5 och 11.

Vem söker vi? 
 Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom administration eller ekonomi och gärna en lämplig påbyggnadsutbildning för området administration. Erfarenhet av arbete med ekonomi- och personaladministration är meriterande. Fördelaktigt är att ha vana av bemanningsfrågor för personal med schemalagd arbetstid. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt, har goda datakunskaper och kan formulera dig väl i skrift. Kunskaper i Proceedo, Visma, Multi Access, Time-care Pool är meriterande. Som person är du också stabil och kontrollerad i stressade situationer och har inga problem att hålla ett högt tempo. Att du är serviceinriktad ser vi som en självklarhet! Flexibilitet, samarbetsförmåga, ansvarstagande, noggrannhet och servicekänsla är egenskaper vi värdesätter högt.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder:
- Ett omväxlande arbete där alla dagar ser olika ut
- Flexibel arbetstid
- Kortare arbetstid juni-augusti
- Subventionerad friskvård


Övrigt
Tjänsten är initialt ett vikariat fram till 2022-05-30. Arbetstiden är dagtid.
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer. Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Enhetschef Britta Landin, 036-107593 alt. britta.landin @jonkoping.se
Enhetschef Nina Överkvist, 036-107352 alt. nina.overkvist@jonkoping.se
Enhetschef Kariin Kilenbeck , 036-102408 alt. kariin.kihlenbeck@jonkoping.se
Fackliga företrädare, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.