search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska med god samarbetsförmåga till Gränna äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen, Gränna äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-02-28
Referensnr21-71-0024
Publicerad2021-02-12
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen, Gränna äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-02-28
Referensnr
21-71-0024
Publicerad
2021-02-12Vilka är vi?
Gränna äldreboende ligger centralt beläget i vackra Gränna med närhet till affärer, apotek, vårdcentral, hamnallén och fina promenadstråk längs med Vättern. Här finns en korttidsenhet, två demensenheter samt tre särskilda boenden. Vi har en vacker innergård med rabatter, grönytor och växthus som används flitigt under sommarmånaderna.

Vad gör vi?
På Gränna äldreboende arbetar vi med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg. Äldreomsorgens värdegrund och ett salutogent syn och förhållningssätt är plattformen för hur arbetet organiseras och utförs. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. I arbetet ingår även ett aktivt kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker  dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av vårdyrket. Du är flexibel och kan självständigt planera och utföra ditt arbete och har en god samarbetsförmåga samt kommer med egna initiativ och lösningar. Du vill utveckla och delta i vårt förbättringsarbete. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
- Förmånscykel

Övrigt
Vår målsättning är en långsiktigt hållbar bemanning. Det innebär att:
- Alla har rätt till heltid
- Vi har inga delade turer
- Vi har rätt grundbemanning och täcker vår planerade och till viss del oplanerade frånvaro
- Vi har rast på alla arbetspass
- Fokus på återhämtning vid förläggning av arbetstid

Rekryteringen avser demensenheterna och särskilt boende. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll samt varannan helg.
Ange önskad sysselsättningsgrad i ansökan.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Elin Bagge, Enhetschef 036-106119
Ulrika Lengqvist, Enhetschef 036-103604

Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.