search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Stödassistenter till ny servicebostad på Samset

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2021-04-01 eller enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-05-01
Referensnr21-70-0036
Publicerad2021-02-15
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2021-04-01 eller enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-05-01
Referensnr
21-70-0036
Publicerad
2021-02-15

Brinner du för människor och service?  Vill du bidra med samhällsnytta? Värderar du ett varierande och självständigt arbete? Då har du ett jobb att söka!

Snart öppnar vi ett nytt serviceboende på Samset och söker personal som vill ha ett meningsfullt och viktigt arbete. Du kommer tillhöra en arbetsgrupp med omkring 10 personer som alla arbetar för att våra medborgare ska får ett så självständigt liv som möjligt.

Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge personlig omvårdnad, träning och service med beaktande av medborgarens personliga integritet. Medborgarens behov skall vara utgångspunkten och personalen skall arbeta utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt för att öka självständigheten hos medborgaren med inslag av både social och praktisk träning. Arbetet syftar till att ge den enskilde ett så innehållsrikt och kvalitativt liv som möjligt. Kontaktmannaskap tillämpas och innebär att varje medarbetare har ansvar för en medborgare och håller därmed kontakten med anhöriga, gode män, daglig verksamhet osv. Dokumentation är ett naturligt inslag i arbetet.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet, utbildning inom pedagogik eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.  Det är vidare meriterande om du har erfarenhet av arbete inom omvårdnadsyrket. Som person är du lugn och trygg samt har god självkännedom. Det är viktigt att du är flexibel, har tålamod, har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete samt att du har ett professionellt bemötande. Personlig mognad värderas högt då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i. Vi arbetar utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt och därför bör du som söker ha god pedagogisk insikt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort.
- Ett meningsfullt arbete.
- Ett arbete i nya lokaler. 

Övrigt
Arbetet är förlagt till dag, kväll, jour och varannan helg.
I rekryteringen kommer flertal tjänster att tillsättas, samtliga tillsvidare.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan idag.

Upplysning
Altijana Samardzija, Enhetschef - 036-10 70 28
Fackliga representanter, se www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.