search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Utbildningsledare Yrkeshögskolan – inom elteknik och/eller automation

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsYrkeshögskolan
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt ök till Enligt ök
Sista ansökningsdag2021-03-01
Referensnr21-61-0012
Publicerad2021-02-15
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Yrkeshögskolan
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt ök till Enligt ök
Sista ansökningsdag
2021-03-01
Referensnr
21-61-0012
Publicerad
2021-02-15


Vilka är vi?
Organisatoriskt kommer du att tillhöra Jönköpings kommun - Yrkeshögskolan Jönköping och utbildningarna är förlagda till våra nyrenoverade lokaler på Vasavägen - Rosenlund.

Yrkeshögskolan bedriver tekniska utbildningar inom Automation, CNC-teknik, Logistik och Elkonstruktion, Polymer, Elkraft, VA, Trafiklärare och Svetsteknik och kommer under 2021 utöka med Elektronik. Vår värdegrund är att vi vill stå för utbildningar i framkant. Vår vision är att vi vill vara ett av landets ledande teknik-/ logistikcentra på YH-nivå med hög kompetens och ett stort engagemang hos vår personal.

Om tjänsten:
Gängse utbildningsledaruppgifter som ledningsansvar och service till studerande, ledningsgrupp och medarbetare. Planera, organisera och utveckla verksamhetens utbildningar. Tjänsten gäller främst utbildningarna Elprojektör samt Elkraftingenjör men kan även innefatta utbildningar inom automation och robot. Du kommer att delta i arbetet att utveckla utbildningarna och arbeta med ledningsgrupper. Du ansvarar för att följa MYh:s och JU:s riktlinjer samt kvalitetssäkra genomförandet.

Vem är du?
Vi ser gärna att du är diplomerad utbildningsledare med erfarenhet från yrkeshögskola. Du har eftergymnasial utbildning och gärna erfarenhet av handledning eller undervisning av vuxna. En bakgrund från företagsinriktat arbete är även det en fördel inom yrkeshögskoleverksamhet. Du har förmåga att knyta goda och långsiktiga företagskontakter. Ditt arbetssätt utmärks av servicekänsla, struktur och noggrannhet. Du har förmåga att skapa förtroende och goda relationer, samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en självständig och lösningsfokuserad person som har viljan att utveckla dig själv och ditt arbete. Du trivs med ett högt arbetstempo. Vi erbjuder en trivsam miljö, där du får ta mycket eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, effektivitet och flexibilitet. Det är ett plus om du har erfarenhet från eller certifikat inom elteknik eller projektledning.

Övrigt:
För att underlätta rekryteringen bifoga gärna för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker samt minst två referenser. Tillträde till i april eller enligt överenskommelse. Anställning enligt överenskommelse.


Vill du veta mer?
Verksamhetschef: Anders Rickman, tfn 0768-15 38 00  
Utbildningsledare: Cathrine Dånsjö, tfn 0702-63 15 17

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.