search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Fastighetsansvarig

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsFastighetsavdelningen/ Kommersiella fastigheter
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
TillträdesdagEnl. Ök
Sista ansökningsdag2021-03-05
Referensnr21-55-0011
Publicerad2021-02-15
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Fastighetsavdelningen/ Kommersiella fastigheter
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
Enl. Ök
Sista ansökningsdag
2021-03-05
Referensnr
21-55-0011
Publicerad
2021-02-15

Vill du använda din kunskap och erfarenhet och ansvara för drift och underhåll av kommunens byggnader med privata hyresgäster eller byggnader som har ett särskilt kulturellt värde? Då har du ett jobb att söka.

Arbetsuppgifter
Som Fastighetsansvarig kommer du utveckla fastighetsbeståndet utifrån tillgängliga ekonomiska resurser samt erbjuda hyresgäster tjänster och lösningar som skapar ömsesidiga goda affärsmässiga relationer. Du kommer också ansvara för att genomföra mindre ombyggnationer/underhåll och anpassningar för hyresgäster. Fastighetsansvarig är tillsammans med enhetschefen den naturliga kontaktvägen för våra hyresgäster.  

Kompetenskrav

  • Lägst 3-årig gymnasieutbildning med yrkesexamen eller högskolebehörighet.
  • Du har kompetens att arbeta med administrativa stödsystem i pc-miljö.
  • Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom fastighetsteknik och tidigare utfört liknande arbetsuppgifter inom en fastighetsorganisation.

För denna tjänst är du en specialist med ansvar att genomföra drift, skötsel och underhåll av fastigheters tekniska system. Du kan felsöka och efter analys bedöma om du själv kan göra reparationen alternativt anlita specialist inom området.
Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom fastighetsteknik och tidigare utfört liknande arbetsuppgifter inom en fastighetsorganisation.

Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och tar ansvar för din uppgift, är utåtriktad och arbetar bra tillsammans med andra människor. Du har också lätt för att kommunicera på ett tydligt men samtidigt lyhört sätt.
Körkort B är ett krav.

Arbetsplatsbeskrivning
Tekniska kontoret svarar för kommunens fastigheter inom Jönköpings kommun. Enheten Kommersiella fastigheter ansvarar för drift och underhåll av kommunens byggnader med ett särskilt kulturellt värde eller byggnader med privata hyresgäster.
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för. Som fastighetsansvarig kommer du att utgå från våra fina lokaler på Vasagatan i Jönköping.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
  • Förutsättningar och vilja till delaktighet
  • Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
  • Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
  • Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Tekniska kontoret är av tradition en mansdominerad förvaltning. En jämnare könsfördelning eftersträvas.

Upplysningar
Daniel Islann, Chef Kommersiella fastigheter
Tfn 036-106030

Vision, Rebecca Färgh 036 - 10 29 25
Kommunal, Ann-Charlott Lundin 036 - 10 51 00
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.