search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Drifttekniker till Simsholmens avloppsreningsverk

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsVA-verk, Simsholmens avloppsreningsverk
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl. ö.k
Sista ansökningsdag2021-03-08
Referensnr21-55-0014
Publicerad2021-02-15
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
VA-verk, Simsholmens avloppsreningsverk
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl. ö.k
Sista ansökningsdag
2021-03-08
Referensnr
21-55-0014
Publicerad
2021-02-15

Vill du bidra med samhällsnyttan att leverera ett frisk och gott dricksvatten och se till att vi omhändertar avloppet på ett miljöriktigt sätt? Välkommen att söka till oss på Simsholmens avloppsreningsverk.

Arbetsplatsbeskrivning
VA-Verksamheten på Tekniska Kontoret i Jönköpings Kommun söker 1 drifttekniker med huvudsaklig placering vid Simsholmens avloppsreningsverk Jönköping.

Till verket är ca 65 000 personer anslutna.
Bemanningen vid Simsholmens avloppsreningsverk utgörs förutom av maskinchefen av 7 stycken drifttekniker samt 2 va-verksarbetare.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår processtyrning, drift, underhåll och reparationer. Vi har 4 stycken avloppsreningsverk, 4 stycken mindre reningsanläggningar samt ca 50 pumpstationer i kommunens västra delar. På Simsholmen finns även en uppgraderingsanläggning för biogas.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.

Kompetenskrav
Driftteknikerutbildning samt erfarenhet från VA-verksamhet önskvärd. Kompetens inom avloppsreningsprocesser kommer vara av stor betydelse för denna tjänst. Styr regler och el-kunskap är ett extra plus.

Körkort B är ett krav.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras i samband med anställning.

Upplysningar
Maskinchef Hans Rosén 036-10 50 13, 070-543 97 57
Vision: Rebecca Färgh 036 – 10 29 25

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.