search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Markanläggare

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsGata/Park/Skog Produktion
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-03-14
Referensnr21-55-0013
Publicerad2021-02-15
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Gata/Park/Skog Produktion
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-03-14
Referensnr
21-55-0013
Publicerad
2021-02-15

Söker du ett roligt och varierat arbete inom markanläggning? Vill du använda din kunskap och erfarenhet till att utveckla kommunen när Jönköping växer? Då har du ett jobb att söka.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig med erfarenhet av markanläggning och snickeri med tonvikt på anläggning. Jobbet innebär ett roligt, varierat och kreativt arbete. Du jobbar med allt från gatuprojekt, plattläggning och lekplatser, men även visst snickeriarbete kan förekomma. Har du också erfarenhet av mindre entreprenadmaskiner ser vi det som ett plus.

Som person är du driven, gillar att lösa problem, pedagogisk och tycker om nya utmaningar. Att du har ett stort kvalitetstänk ser vi som en självklarhet. Samarbetsförmåga och positiv inställning är också viktigt då vi arbetar i mindre arbetslag. Tjänsten innefattar beredskapstjänstgöring.

Kompetenskrav

  • Utbildning inom bygg och anläggning alternativt flera års yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
  • Körkort B.
  • Det är meriterande om du har körkort C och erfarenhet av gatustenläggning.

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge, vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för. Verksamheten ”Gata/Park/Skog Produktion” ansvarar för driften av kommunens gator, park- och grönområden samt en viss entreprenadverksamhet inom anläggning. Verksamheten består idag av ca 100 medarbetare

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
  • Förutsättningar och vilja till delaktighet
  • Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
  • Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
  • Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar
Ulf Persson, Driftchef , Lekplats och parkanläggning 036-10 66 68
Mikael  Lindgren, Driftchef, Mark entreprenad, 036 -10 38 09
Mats Edström, Enhetschef, Produktion/Entreprenad, 036-10 66 51
Carina Gardevall, Kommunal 036-10 51 00
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.