search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Administrativ chef

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSanda Utbildningscentrum
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2021-08-02
Sista ansökningsdag2021-03-07
Referensnr21-61-0013
Publicerad2021-02-16
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Sanda Utbildningscentrum
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2021-08-02
Sista ansökningsdag
2021-03-07
Referensnr
21-61-0013
Publicerad
2021-02-16

Vill du bli vår nya kollega på Sanda Utbildningscentrum och vara en del av en engagerad och professionell personalstyrka som med glädje antar de utmaningar det innebär att verka i en framgångsrik skola?

Ditt nya jobb
Du kommer att ha verksamhets- och personalansvar för ekonomiadministration, elevregistreringen, personaladministration och administrativa IT-system.
Totalt 5 tjänster.
Tjänsten innefattar även att vara kontaktperson mot den upphandlade lokalvården.

Du arbetar mot förvaltningens ekonomienhet med strategisk planering, uppföljning och redovisning av utbildningsenhetens ekonomiska resultat.
Du ansvarar för att hålla ihop både det årliga men även det strategiska budgetarbetet för att ha en budget i balans internt för verksamheten.

I tjänsten ansvarar du för div upphandlingar. Samt sammanställer investeringar och reinvesteringar för verksamheten.
Som administrativ chef ingår du i ledningsgruppen.

Välkommen till oss
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen.
På Sanda Utbildningscentrum går det cirka 1400 elever och vi är cirka 225 anställda där våra gemensamma ledord är Glädje, Engagemang, Trygghet, Utmaning och Professionalism. 

Du möter en arbetsplats i Jönköpings kommun där vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas. 


Din kompetens
Vi söker dig som har ekonomexamen på högskolenivå alternativt förvärvat, som vi bedömer, likvärdig erfarenhet. Goda Excelkunskaper är ett krav.
Du har lätt för att kommunicera, både muntligt och skriftligt. Meriterande är om du har erfarenhet från kommunal ekonomi och skolverksamhet.

Som person är du serviceinriktad, har lätt för att samarbeta, är noggrann och van att ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har en god strategisk och analytisk förmåga som bidrar till verksamhetens utveckling.

Vid rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Intervjuer kan komma att ske innan dess att sista ansökningsdatumen löpt ut, så skicka in din ansökan redan i dag.


Vill du veta mer?
Ulf Andersson, gymnasie- grundskolechef 036-106576, ulf.andersson1@jonkoping.se


Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje - för alla!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.