search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Ny kollega till hemtjänsten i Huskvarna

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-03-03
Referensnr21-71-0028
Publicerad2021-02-17
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-03-03
Referensnr
21-71-0028
Publicerad
2021-02-17

Har du ett stort hjärta och ett genuint intresse för andra människor? Vill du göra samhällsnytta? Är du både en lagspelare och självgående i ditt arbete? Då har du ett jobb att söka!

Ett gott möte - det är vad kommunens hemtjänst handlar om. Ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke är grunden inom vår verksamhet. Vi söker nu nya kollegor till Huskvarna norrs hemtjänst och till Huskvarna centrums hemtjänst som vill bli en del av våra arbetsgrupper och utvecklas tillsammans med oss. Båda grupperna utgår från en nyrenoverad lokal i Rosenhuset. Lokalen är väl anpassad efter verksamheten med konferensrum, dokumentationsrum, samtalsrum samt ett stort kök- och gemensamhetsutrymme. Buss går precis utanför vår lokal och det finns gott om parkeringsmöjligheter i närheten.

Vad gör vi?
Vi utför omvårdnads- och servicearbete i medborgarnas hem och vi utgår från varje individs förutsättningar, behov och önskemål. Vi arbetar strukturerat utifrån genomförandeplaner och arbetar med kontaktmannaskap. Du kommer ingår i en arbetsgrupp där du är delaktig i och tar ansvar för verksamhetens utveckling och arbete med ständiga förbättringar och följer befintliga rutiner och riktlinjer. Vi tar oss fram med bil och/eller cykel till våra medborgare.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Vidare är erfarenhet av omvårdnadsarbete är en merit. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor, har en positiv inställning till yrket samt trivs med att ta ansvar. Du har förmåga att samarbeta och är omtänksam och empatisk gentemot de medborgare du stöttar.

Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning om information som berör arbetet. Det är även värdefullt med god datavana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och mognad. B-körkort är ett krav på Huskvarna Norr och cykelvana är ett krav på Huskvarna centrum. 

Vad erbjuder vi?
Arbetar du hos oss kommer du få ett arbete där ena dagen inte är den andra lik. Du har möjlighet att styra din dag, tillsammans med dina kunder, med kundens bästa i fokus. Snart är det vår och då kommer du få uppleva naturens skiftningar från bilen eller cykeln när du är på väg till kunden. Att vara ute är en av många fördelar våra medarbetare uppskattar med sitt arbete. Det bästa med vårt jobb, förutom våra kunder såklart, är att få röra oss så pass mycket som vi gör, antingen via cykeln, bilen eller våra två hästkrafter. För många kunder finns en önskan om att få bo kvar hemma så länge det är möjligt. Just vårt arbete är det som gör att detta blir till verklighet vilket bidrar till stor tillfredställelse för både kunder och medarbetare hos oss. Som medarbetare hos oss är man ansiktet utåt för socialförvaltningen och dess värdegrund kring hur ett gott möte skall vara.
 
 Som tillsvidareanställd får du dessutom:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
- Förmånscykel.

Övrigt
I denna rekrytering rekryteras personal till två arbetsgrupper, Huskvarna Norr hemtjänst och Huskvarna centrum hemtjänst. Ange i din ansökan vilken arbetsgrupp du är intresserad av.

Arbetet är förlagt till dag och kväll såväl vardag som helg.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Huskvarna Norr: Bella Fantl 036-10 60 94
Huskvarna Centrum Sara Rang 036-10 73 99
Fackliga representanter: Fackliga representanter 
 

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.