search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Engagerad undersköterska till Dunkehalla hemtjänst

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-03-09
Referensnr21-71-0030
Publicerad2021-02-16
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-03-09
Referensnr
21-71-0030
Publicerad
2021-02-16

Vilka är vi?
Dunkehalla hemtjänst är en av kommunens hemtjänstgrupper. Grunden i vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Vår värdegrund bygger på att den enskilde ska leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Dunkehalla hemtjänst är centralt belägen på Dalvik och vi som arbetar här hjälper medborgare som bor på Dalvik, Hisingsängen, Sveahäll, Bäckalyckan, Bymarken, Skänkeberg och Axamo. Vår arbetsgrupp består av 33 engagerade medarbetare som alla arbetar efter dokumenterade mål och strävar efter ett salugent förhållningssätt med äldreomsorgens värdegrund som utgångspunkt. Vi arbetar med utgångpunkt från nyrenoverade lokaler på Dalvik. Nu söker vi nya medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss!

Vad gör vi?
Vi utför omvårdnads- och servicearbete i medborgarnas hem. Arbetet har sin utgångspunkt från genomförandeplanen och kontaktmannaskapet. Vi förflyttar oss mellan medborgarnas hem genom att cykla eller köra bil. I arbetet utgår vi alltid från medborgarens eget behov och önskemål. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag som begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi ska kunna erbjuda stöd och hjälp med hög kvalité för ett självständigt liv. Dokumentation är en naturlig del i vårt arbete.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom hemtjänsten. Vi söker dig som har intresse för människor och har ett professionellt bemötande. Vi tror att du har en god samarbetsförmåga och arbetar för god service gentemot våra medborgare. Vi tror också att du är självgående, tar initiativ och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du har B-körkort eller kan cykla.

Vad erbjuder vi?
En samarbetande arbetsgrupp med mångfald, högt i tak och bra arbetssätt.
En trygg anställning
Flexibelt och varierande arbete

Som tillsvidareanställd har du tillgång till:
Träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar under ett år med en startsumma på 100 kr.
Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och förmånscykel.

Övrigt
Rekryteringen avser flertal tjänster, både tillsvidare och vikariat. Ange i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av.  

Arbetet är förlagt till dag och kväll, såväl vardag som helg.

Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kan komma att vara aktuellt.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Enhetschef, Jonathan Junefjäll. Telefon: 036- 10 56 89
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Text