search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Systemförvaltare

FörvaltningStadskontoret
ArbetsplatsLöneservice
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-03-01
Referensnr21-04-0004
Publicerad2021-02-16
Förvaltning
Stadskontoret
Arbetsplats
Löneservice
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-03-01
Referensnr
21-04-0004
Publicerad
2021-02-16

Systemförvaltare med sinne och intresse för utveckling!
Vill du vara med och utveckla Jönköpings kommunkoncerns personalsystem?

Vi söker dig som är problemlösare och med kunskap och stort engagemang vill vara med och vidareutveckla vår verksamhet. Ser du möjligheter där andra ser problem och är van att navigera i olika system? Då har vi ett jobb som du kan att söka!

Löneservice uppdrag är att tillhandahålla effektiva och användarvänliga systemstöd med fokus på korrekt lön och pension till rätt medarbetare i avtalad tid. Vi hanterar cirka 17 000 utbetalningar till ett nettovärde på omkring 280 000 000 kronor per månad och vi är drygt 30 personer som arbetar med lönerelaterade frågor, systemförvaltning och pensionsfrågor för att tillsammans nå vårt övergripande mål.

Din roll
Arbetet som systemförvaltare är självständigt, både på operativ och strategisk nivå, och innebär bland annat att fånga och möta behov från användarna samt samordna förändringsaktiviteter och utvecklingsfrågor. Du arbetar med kommunens förvaltningar och kommunala bolag. Arbetet innebär också kontakter och samverkan med kommunens IT-avdelning och olika systemleverantörer.

Systemförvaltarna är ett team på sex personer som ansvarar för att förvalta, underhålla och vidareutveckla Jönköpings kommunkoncerns personalsystem; Personec P, Time Care, Neptune, WinLas och Adato samt vårt ärendehanteringssystem Artvise.

I dagsläget blir din uppgift att, tillsammans med övriga systemförvaltare, förvalta och utveckla framförallt Neptune, WinLas, Adato och Artvise.

Din kompetens
Vi vill rekrytera dig som har erfarenhet av kvalificerat arbete med system, företrädesvis systemförvaltning av ovanstående eller liknande system och har utbildning som vi bedömer relevant för tjänsten.

För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och ha goda IT-kunskaper samt ett brinnande intresse för IT-system. Som person är du trygg i din yrkesroll och bra på att både strukturera och ansvar för dina arbetsuppgifter enskilt som i grupp. Du är van att ta initiativ, tycker om att samarbeta och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi sätter vidare stort värde på förmågan att se hela verksamhetens behov och viljan att driva den framåt.

Vi erbjuder bland annat
- ett utvecklande jobb i en spännande miljö och organisation
- en arbetsgemenskap som kännetecknas av stort engagemang och arbetsglädje
- förkortad arbetstid under juni, juli och augusti

För frågor kontakta Maria Idéhn, lönechef tfn 036-10 59 07 och/eller Carolin Vestager, systemförvaltare tfn 036-10 23 01.
Facklig företrädare för Vision är Victoria Lindén, tfn 036-10 55 04

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Stadskontoret
Stadskontoret är den centrala förvaltningen i kommunen och kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges serviceorgan. Vi är också en strategisk lednings- och utvecklingsresurs för hela kommunen.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.