search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Självgående undersköterska till Trädgårdens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen, Trädgårdens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-03-03
Referensnr21-71-0031
Publicerad2021-02-17
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen, Trädgårdens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-03-03
Referensnr
21-71-0031
Publicerad
2021-02-17


Är du erfaren undersköterska med driv? Söker du ett arbete där du får utvecklas i din roll som undersköterska? Då är du välkommen att söka till oss på Trädgårdens äldreboende!

I centrala Huskvarna ligger Trädgårdens äldreboende, en grön oas mitt i staden. Som namnet avslöjar har vårt boende en vacker trädgård som flitigt används så snart vädret tillåter. Äldreboendet består av en korttidsenhet, två demensenheter och fyra särskilda boende, sammanlagt 81 lägenheter. Hos oss finns det ett nära samarbete mellan olika yrkesprofessioner. Vi arbetar efter ett salutogent förhållningssätt med äldreomsorgens värdegrund som utgångspunkt. Vi har bra bemötande och hög trivsel, det märktes inte minst från resultatet på förra årets enkätundersökning där 96% var nöja med bemötandet hos oss.

Vad innebär tjänsten?
Trädgården är en stor arbetsplats där arbetsuppgifterna varierande. Vi arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. Äldreomsorgens värdegrund och en salutogen syn och förhållningssätt ska vara vår plattform för hur arbetet organiseras och utförs. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi arbetar även med genomförandeplaner, social dokumentation och följer vår verksamhetsplan. 

Vem söker vi?
-Du som har har läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.
- Du har ett värdegrundsbetonat synsätt som genomsyrar ditt arbete.
-Du är flexibel och ansvarsfull samt har en förmåga att prioritera och planera ditt arbete, både individuellt och gemensamt med dina kollegor.
-Du vill utvecklas i ditt arbete och delta i förbättringsarbete.
-Du har erfarenhet av vårdyrket.
-Vi ser gärna att du har goda datorkunskaper då dokumentation ingår i våra arbetsuppgifter.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
- Förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst som undersköterska där arbetet är förlagt till dag och kväll, såväl vardag som helg. Vi arbetar med resurspass vilket innebär att man gör arbetspass utanför sin egen enhet. Huvudtjänstgöring för denna tjänst är dock förlagd till en enhet med vanlig äldreboendeplats som har helinackordering.

Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Malin Dowidat, Enhetschef, 036-107366
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.