search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till korttidsenhet som brinner för rehabilitering

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsDundrets äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagOmgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-03-11
Referensnr21-71-0033
Publicerad2021-02-18
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Dundrets äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-03-11
Referensnr
21-71-0033
Publicerad
2021-02-18

Har du ett stort hjärta och ett genuint intresse för andra människor? Vill du göra samhällsnytta? Är du både en lagspelare och självgående i ditt arbete? Då har du ett jobb att söka på Dundrets äldreboende!

Som undersköterska har du en betydelsefull roll där du arbetar med att ge individanpassad vård och omsorg och social stimulans- alltid med individen i fokus. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en värdefull vardag för våra äldre med en hög servicenivå. Nu söker vi minst en medarbetare för vikariat på dundrets rehab-enhet.

Ditt nya Jobb
Dina arbetsuppgifter innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och diverse ansvarsområden. Du arbetar även aktivt med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Tillsammans med ditt team arbetar du hälsofrämjande och ser till det friska och de möjligheter som finns hos varje person. Målet är att varje individ ska ha en meningsfull vardag och känna välbefinnande. All omsorg utformas efter den boendes behov, önskningar och förutsättningar.

Dundrets äldreboende är beläget i centrala Jönköping med goda bussförbindelser. Äldreboende är ett boende med helinackordering bestående av 40 lgh lägenheter fördelat på fyra enheter där en av enheterna är korttidsenhet med inriktning rehabilitering. Rehabenheten har 10 platser och personerna som bor hos oss vistas här under en begränsad tid där de rehabiliteras för att klara sig själva hemma eller i väntan på en permanent plats på ett äldreboende. På enheten är vi totalt 9 undersköterskor som arbetar teambaserat i nära samarbete med sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter. Nu söker vi en glad och alert medarbetare till vårt team!

Din kompetens

  • Du är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet från vård- och omsorg.
  • Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från rehabilitering.  
  • Du sätter igång aktiviteter, håller igång processer och uppnår resultat.
  • Du tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare.
  • Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt, är anpassningsbar och ser möjligheterna i förändringar.
  • Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och behåller fokus på rätt saker.
  • Du arbetar bra med andra människor genom lyhördhet, kommunikation och ett konstruktivt förhållningssätt.
  • Du kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.
  • Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån angivna tidsramar.

Självklart har du ett genuint intresse för människor och drivs av att motivera och utveckla andra. Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst på 100% och arbetstiderna är förlagda till dag/kväll och 2 helger av 5. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Kontakt
Carolina Lindell, Enhetschef: 036-107515
Fackliga representanter: www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska på Dundrets äldreboende! https://www.jonkoping.se/
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.