search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vaktmästare med hög känsla för service!

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsVerksamhetsservice/Vaktmästeri
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl. ö.k
Sista ansökningsdag2021-03-14
Referensnr21-55-0021
Publicerad2021-02-18
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Verksamhetsservice/Vaktmästeri
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl. ö.k
Sista ansökningsdag
2021-03-14
Referensnr
21-55-0021
Publicerad
2021-02-18

Är du en händig problemlösare som vill använda din kunskap och stora servicekänsla för att vara med och starta upp en helt ny vaktmästerienhet inom Tekniska kontoret i Jönköping Kommun? Då har du ett jobb att söka!

Som vaktmästare har du fokus på att avlasta chefer och medarbetare på äldreboenden och förskolor genom att utföra vaktmästeritjänster enligt framtagen tjänsteskrivelse. Dina arbetsuppgifter är omväxlande med många personliga möten med kund och kollegor. Som person är du lyhörd och ser kundens behov. Du bidrar aktivt till att skapa en trygg och hälsosam arbetsmiljö och har alltid medborgarens bästa i fokus.

Vi behöver någon som du
Du är en glad och positiv person som drivs av att ge service och hitta lösningar som underlättar vardagen för våra kollegor inom förskolan och äldreomsorgen. Vi söker dig som har en god förmåga att samarbeta och är tydlig i din kommunikation, är serviceinriktad och har förmåga att själv strukturera ditt arbete. Du är händig och noggrann, med hög kvalitet på ditt arbete, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ett lugn i stressiga situationer. Tidigare erfarenhet av hantverksyrket eller fastighetsbranschen är önskvärt. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket bra både tal och skrift. Du är en god kollega och medverkar till gruppens utveckling

Vi söker dig som har:

 • Gymnasieutbildning samt yrkeserfarenhet inom relevant arbetsområde
 • Körkort med B- behörighet, BE- behörighet är meriterande
 • Kunskaper inom IT och ett allmänt tekniskt kunnande
 • Är flexibel och har god samarbetsförmåga
 • Mycket god servicekänsla och ett positivt förhållningssätt till kunder och kollegor
 • Är van att arbeta självständigt och ta ett helhetsansvar
 • Är noggrann och har en förmåga att prioritera och hitta lösningar

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen till oss
Verksamhetsservice ingår i Fastighetsavdelningen på Tekniska Kontoret och omfattas av drygt 320 tjänster uppdelat på Städservice, Budcentral, Reception samt Kafé och Rosenlunds Herrgård.

Nu utökar vi vårt uppdrag och etablerar en helt ny enhet för vaktmästartjänster inom Jönköping Kommun. Vi är en verksamhet som sätter service och kundnöjdhet i focus och vi har ett övergripande mål att: Frigöra tid och avlasta kärnverksamheterna inom Jönköpings Kommun. Hos oss får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta kollegor där vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en miljö där vi alla trivs och utvecklas.

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enl. överenskommelse. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.
Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret så se till att du har ett giltigt intyg som du kan visa upp vid eventuell anställning.

Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
 • Förutsättningar och vilja till delaktighet
 • Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
 • Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
 • Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbet

Upplysningar
Enhetschef: Jonas Grönhage, Tel. 036-107390
Kommunal: AnnCarlotte Lundin, Tel: 036-10 51 00
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.