search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska som värdesätter god samarbetsförmåga

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2021-05-01 till 2022-05-01
Sista ansökningsdag2021-03-21
Referensnr21-71-0034
Publicerad2021-02-19
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2021-05-01 till 2022-05-01
Sista ansökningsdag
2021-03-21
Referensnr
21-71-0034
Publicerad
2021-02-19

Vilka är vi?
Ljungarums hemtjänst är en av kommunens hemtjänstgrupper och grunden i vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Vår värdegrund bygger på att den enskilde ska leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Ljungarums hemtjänst består av 27 medarbetare och vår lokal är belägen Yttre Ljungarumsvägen 121. I vårt arbete har vi även ett samarbete med Hemrehab där vi tillsammans med sjukgymnast och arbetsterapeut arbetar hälsofrämjande med målet att kunden ska bli så självständig som möjligt. Vi söker nu en ny medarbetare som vill bli en del av vår arbetsgrupp.

Vad gör vi?
Vi som arbetar på Ljungarums hemtjänst utför omvårdnads- och servicearbete i medborgarnas hem med utgångspunkt från genomförandeplan och kontaktmannaskap. Vi förflyttar oss mellan medborgarnas hem med hjälp av bil. I vårt arbete utgår vi alltid från medborgarens behov och önskemål. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Dokumentation är en naturlig del i vårt arbete

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska eller att du har annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Vi ser gärna att du också har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vi söker vidare dig som är ansvarstagande och stabil som person. Du är självgående genom att driva processer vidare, har ett strukturerat angreppssätt och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Arbetet kräver också att du har en god samarbetsförmåga och är flexibel då förutsättningar i arbetet kan ändra sig. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.

B-Körkort är ett krav i tjänsten.

Vad erbjuder vi?

  • Ett varierande arbete där en dag aldrig är lik den andra.
  • Ett arbete med ett nära samarbete med Hälso och sjukvårdsteam med fokus på ett hälsofrämjande arbetssätt.
  • Ett arbete i en arbetsgrupp där det är högt i tak, i vår arbetsgrupp är det lätt till skratt!
  • Individuell lönesättning.
  • Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
  • Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
  • Förmånscykel.


Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst.
Arbetet är förlagt till dag och kväll, såväl vardag som helg.
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen att söka redan idag!

Upplysning
Kristina Nying enhetschef, tel: 036-10 79 84
Fackliga representanter: Fackliga representanter
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.