search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Verksamhetsutvecklare

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsFastighetsavdelningen/Fastighetsstaben
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl. ö.k
Sista ansökningsdag2021-03-14
Referensnr21-55-0023
Publicerad2021-02-19
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Fastighetsavdelningen/Fastighetsstaben
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl. ö.k
Sista ansökningsdag
2021-03-14
Referensnr
21-55-0023
Publicerad
2021-02-19

Är du utvecklingsorienterad, analytisk, serviceinriktad och har bred erfarenhet av att självständigt driva projekt? Då kan du vara vår nya verksamhetsutvecklare.

Om uppdraget
Som verksamhetsutvecklare har du en viktig roll i fastighetsavdelningens utvecklingsarbete. Du jobbar på uppdrag av fastighetsavdelningens ledningsgrupp och kommer ha en central roll i kommande förändringsarbeten. Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på de kommunala organisationerna. Vi behöver digitalisera, kvalitetssäkra och vidareutveckla effektiva och hållbara rutiner som hjälper oss att leverera den kundservice som våra kommuninvånare förtjänar.

I din roll kommer du ha stor möjlighet att påverka fastighetsavdelningens utveckling. Du arbetar i en rådgivande, stödjande och utredande roll. I arbetet ingår att självständigt driva utvecklingsprojekt samtidigt som du även jobbar i team med många samarbeten såväl internt som externt. Vidare jobbar du aktivt för att identifiera, analysera och uppmärksamma utvecklingsbehov och har som uppgift att se till helheten och kundens bästa.

Vi behöver någon som
Trivs i en central roll med många kontakter både internt och externt. Du drivs av att effektivisera och kvalitetssäkra verksamheter utifrån ett kundperspektiv. Du är initiativrik, självgående och ansvarsfull.

För att lyckas i rollen behöver du även en god social förmåga och en fallenhet för att sälja in dina idéer till olika målgrupper och skapa engagemang. Det är viktigt att du är prestigelös och kan tänka dig att hugga in där det behövs för att nå uppsatta mål. Du gillar att lösa problem och ta dig an nya utmaningar. Att vara anpassningsbar, nytänkande och uthållig är värdefulla egenskaper samtidigt som du behöver vara snabb på att sätta dig in i nya områden och navigera mellan detaljfrågor och helhetsperspektiv. Genom dina tidigare erfarenheter är du en van mötesmoderator som ser till att alla kommer till tals och att tydliga beslut fattas.
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet

Vi söker dig som har:

  • Relevant akademisk examen[br] Meriterande är ingenjörsexamen inom verksamhetsutveckling, kvalitetsledning, industriell ekonomi eller motsvarande.
  • Dokumenterad erfarenhet från en liknande utvecklingsroll
  • Goda IT-kunskaper
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Välkommen till oss
Fastighetsavdelningens grunduppdrag är att ta fullt ansvar för lokalförsörjningen i Jönköpings kommun och har fokus på att arbeta för att öka servicen och kundnöjdheten. Hos oss får du jobba på en arbetsplats med engagerade och kompetenta kollegor där vi arbetar för att skapa en miljö där vi alla trivs och utvecklas.

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
  • Förutsättningar och vilja till delaktighet
  • Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
  • Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
  • Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Enhetschef: Anette Almquist, Tel: 036-10 59 00
Vision: Rebecca Färgh, Tel. 036-10 29 25
Sveriges ingenjörer: Malin Strömberg, Tel. 036-10 24 45
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.