search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Initiativtagande undersköterska till Kristinedals demensenhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-03-10
Referensnr21-71-0036
Publicerad2021-02-22
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-03-10
Referensnr
21-71-0036
Publicerad
2021-02-22

Vilka är vi?
Kristinedals äldreboende är centralt beläget på Väster i Jönköping med goda kommunikationsmöjligheter. Äldreboendet består av fyra plan som i sin tur är fördelade på två demensenheter, två korttidsenheter, en träffpunktsverksamhet och två enheter med äldreboende. Vi som arbetar på arbetsplatsen består av cirka 55 medarbetare, nu söker vi en ny medarbetare som vill arbeta med oss på demensenheten. Kanske är det du?

Vad gör vi?
Vi som arbetar på boendet arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimuli. Vi lägger stor vikt vid personernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. Vi arbetar vidare med ett aktivt kontaktmannaskap och ombudsroller. I arbetet ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har några års erfarenhet av omvårdnadsarbete samt erfarenhet av demens. Du är en stabil person som har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Du samarbetar bra med andra, är initiativtagande och kan självständigt planera och utföra ditt arbete. Empatisk förmåga är viktigt i yrket då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i.
Vi värderar personlig mognad högt.

Vad erbjuder vi?
- Ett arbete i en arbetsgrupp med vilja att utvecklas och gott samarbete. 
- Individuell lönesättning.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
- Arbete med BPSD-register.
- Schemasystem med möjlighet till medarbetarpåverkan. 

Övrigt
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Upplysning 
Amanda Norberg Orrell, enhetschef tel: 036-10 57 86
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.