search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Omhändertagande undersköterska till Kålgårdens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsKålgårdens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdagenligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-03-15
Referensnr21-71-0038
Publicerad2021-02-22
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Kålgårdens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-03-15
Referensnr
21-71-0038
Publicerad
2021-02-22

Har du ett stort hjärta och ett genuint intresse för andra människor? Vill du göra samhällsnytta? Är du både en lagspelare och självgående i ditt arbete? Då har du ett jobb att söka på Kålgårdens äldreboende!

Som undersköterska har du en betydelsefull roll där du arbetar med att ge individanpassad vård och omsorg och social stimulans- alltid med individen i fokus. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en värdefull vardag för våra äldre med en hög servicenivå.

Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter utgår ifrån biståndsbeviljade insatser och innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering samt diverse ansvarsområden. Arbetet utgår ifrån TES-planering och du arbeta aktivt med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Tillsammans med ditt team arbetar du hälsofrämjande och ser till det friska och de möjligheter som finns hos varje person. Målet är att varje individ ska ha en meningsfull vardag och känna välbefinnande. All omsorg utformas efter den boendes behov, önskningar och förutsättningar.

Kålgårdens äldreboende är ett äldreboende med hemtjänstinsatser och är beläget centralt i Jönköping med bra bussförbindelser. Äldreboendet är uppdelat på 3 enheter och består av 49 lägenheter varav fem är tvårummare. Det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och Kålgården är en arbetsplats med 37 engagerade medarbetare, god gemenskap och möjlighet till att påverka sitt arbete. Nu söker vi nya medarbetare och hoppas att du vill vara med i vårt team!

Din kompetens

  • Du är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet från vård- och omsorg, särskilt äldreomsorg. 
  • Du sätter igång aktiviteter, håller igång processer och uppnår resultat.
  • Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt, är anpassningsbar och ser möjligheterna i förändringar.
  • Du är stabil och behåller lugnet i stressiga situationer. 
  • Du arbetar bra med andra människor genom lyhördhet, kommunikation och ett konstruktivt förhållningssätt.
  • Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har en vilja att hjälpa andra genom att fokusera på lösningar.
  • Du angriper dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt.

Självklart har du ett genuint intresse för människor och drivs av att motivera och utveckla andra. Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med hyresgästen, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Övrigt
Rekryteringen avser tillsvidaretjänster på 100% och arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköping arbetar med heltid som norm och erbjuder alltid 100% tjänstgöring. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Enhetschef Bodil Käll: 036-10 71 11
Enhetschef Linn Ejderström 036-10 77 35
Fackliga representanter, se www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska på Kålgårdens äldreboende! https://www.jonkoping.se/
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.