search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kommunekolog

FörvaltningStadsbyggnadskontoret
ArbetsplatsÖversiktlig planering
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdagenligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-05-09
Referensnr21-20-0007
Publicerad2021-04-16
Förvaltning
Stadsbyggnadskontoret
Arbetsplats
Översiktlig planering
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-05-09
Referensnr
21-20-0007
Publicerad
2021-04-16

Vill du bidra till att bevara och utveckla Jönköpings gröna värden för ekologiska och mänskliga behov? Då bör du söka denna tjänst


Ditt nya jobb 
Som kommunekolog på Stadsbyggnadskontoret driver du självständigt arbetet med genomförandet av kommunens Naturvårdsprogram och arbetar också som stöd åt andra avdelningar. Möten med olika nätverk, både inom och utanför organisationen, ingår i uppdraget och i vissa fall kommer du att vara sammankallande. Som kommunekolog ingår också att vara föredragande för Stadsbyggnadsnämnden. 

Du kommer organisatoriskt tillhöra avdelningen för översiktlig planering. Avdelningen består av av 7 personer och du kommer att vara en av två kommunekologer. 


Din kompetens
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekologi, biologi eller annan likvärdig naturvetenskaplig utbildning. 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande befattning i annan kommun eller myndighet. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete med GIS. 

Som person är du driven, engagerad, strukturerad och ansvarstagande och du har ett stort engagemang för natur och hållbarhet. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och tycker om att prata både med och inför folk. Du är van vid att ta egna initiativ och arbeta självständigt och du har förmågan att avsluta uppdrag och projekt som du är ansvarig för.  För att trivas och lyckas i rollen som kommunekolog behöver du också tycka om och vara bra på att samarbeta med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten. 


Vi erbjuder sig
Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande jobb där du kommer arbeta både inne och ute i fält.   

På jonkoping.se hittar du information om vilka förmåner du har som anställd inom Jönköpings kommun.

Övrigt
Urval och intervjuer kommer att hållas löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Med tanke på det rådande läget kommer den första intervjun att genomföras digitalt.

Upplysningar
Upplysningar lämnas av: 
Chef Översiktlig planering: Stefan Lind, 036-10 50 84, stefan.lind@jonkoping.se
Vision: Magnus Blom, 036-10 53 27, magnus.blom@jonkoping.se
Sveriges Ingenjörer: Carlos Trischler Castillo, 036-10 51 77, carlos.trischler-castillo@jonkoping.se


Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som kommunekolog i vår växande kommun senast den 9 maj. 

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.