search
Sök
menu
Meny
Sök
Skriv ut Tillbaka till listan

Teamledare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsArbetsmarknadsavdelning
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt ö.k
Sista ansökningsdag2021-08-23
Referensnr21-61-0106
Publicerad2021-08-09
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Arbetsmarknadsavdelning
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt ö.k
Sista ansökningsdag
2021-08-23
Referensnr
21-61-0106
Publicerad
2021-08-09

Arbetsmarknadsavdelningen startar upp basverksamhet
Brinner du för samverkan kring rehabilitering för att individer ska få möjlighet att utveckla sina förutsättningar och bli mer redo att närma sig arbetsmarknaden?

Kommunerna Jönköping och Vaggeryd söker Teamledare, för en ny Basverksamhet inom ramen för Samordningsförbundet Södra Vätterbygden. Den planerade verksamheten är i uppbyggnadsskede där målet är att utveckla en fungerande organisation, metoder och insatser. Basverksamheten vänder sig till personer som står utanför arbetsmarknaden och har behov av samordnade arbetsförberedande insatser för att på sikt kunna delta i ordinarie arbetsmarknadsinriktade insatser. Åldersgruppen spänner över 18-64 år med prioritering av unga mellan 18-29 år.

Basverksamheten kommer att starta upp med en teamledare och två coacher för att successivt kunna utökas med ytterligare ca 4-5 coacher utifrån kommunernas behov av insatser för målgruppen. Fullt utbyggd är avsikten med Basverksamheten att kunna erbjuda likvärdiga insatser över kommungränserna i Jönköping, Vaggeryd, Habo och Mullsjö.
Anställningen som teamledare kommer att vara placerad på arbetsmarknadsavdelningen i Jönköping där verksamhetsansvaret finns. Basverksamheten finansieras av Samordningsförbundet Södra Vätterbygden.

Ditt nya jobb
Arbetet innebär att tillsammans med chef och styrgrupp utveckla, planera och leda arbetet med Basverksamheten över kommungränserna enligt planerat innehåll där arbetsuppgifterna bl.a. består av;

  • Kartlägga målgruppens behov av insatser
  • Utveckla och ansvara för arbetsmetoder och rutiner för genomförande
  • Regelbunden samverkan med aktuella aktörer bl.a. Arena grupper
  • Arbetsledning av basverksamhetens dagliga drift
  • Uppföljning av insatsernas resultat och kvalitet
  • Vid fullt utbyggd verksamhet ingår det även att arbeta med individärenden
  • Konsultativ roll i arbetet med ärenden

Din kompetens
Relevant högskoleutbildning med kunskap och erfarenhet av att starta, driva och implementera projekt/verksamhet. Kunskap och erfarenhet av arbete med personer med fysisk/psykisk ohälsa och/eller funktionsvariation. Dessutom kunskap och erfarenhet av arbetsmarknadsfrågor och ett samhällsintresse med stor förståelse och erfarenhet av samverkan i välfärdssystem.  Förmåga att arbeta systematiskt både självständigt och i team prioriteras samt stort engagemang och kommunikativ förmåga. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Körkort är en förutsättning.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringen ber vi dig bifoga relevanta betyg och intyg samt minst två referenser.

Vill du veta mer?
Mia Alfredsson, Södra Vätterbygdens Samordningsförbund: 072-741 42 58
Cristoffer Lundmark, Jönköpings kommun, AMA: 036-105371
Michael Anderberg, Vaggeryds kommun, AME: 0370-67 86 12                     

Fackliga frågor
Marcel Assaf, Vision: 036-107108
Amanda Nygren, SSR: 036-106345
Anette Fong, Kommunal: 036-105727
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är en stor arbetsgivare med hundratals olika yrkesroller. Vi växer i takt med att staden utvecklas med fler invånare, fler bostäder och större utbud. Vi är alltid på jakt efter ny kompetens - medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter, med den gemensamma drivkraften att vilja skapa en bättre stad att besöka, leva, verka och bo i.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.