search
Sök
menu
Meny
Sök
Skriv ut Tillbaka till listan

Sommarjobb Sjuksköterska

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsfunktionen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2022-05-31
Referensnr21-71-0199
Publicerad2021-12-08
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsfunktionen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2022-05-31
Referensnr
21-71-0199
Publicerad
2021-12-08

Trivs du i en miljö där du får möjlighet att ta eget ansvar och där du har frihet och variation? Är du ny i din roll som sjuksköterska eller har du flera år inom branschen och är nyfiken på jobbet som sjuksköterska inom hälso- och sjukvården? Spendera sommaren hos oss och avgör om arbetet som sjuksköterska inom Hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings kommun är något för dig!

Ditt sommarjobb
Som sjuksköterska i hälso- och sjukvården arbetar du med såväl planerade som akuta hälso- och sjukvårdsinsatser i patientens hem. Ungefär hälften av dem som behöver hälso- och sjukvårdsinsatser bor på ett äldreboende, i ett gruppboende/en servicebostad eller tillfälligt på korttidsenhet. Målgruppen som du arbetar mot är bred och insatserna varierar då patienternas vårdbehov skiljer sig åt. Trots friheten som arbetet innebär ingår du i sammansvetsat team där du får stöd från andra sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor samt undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och rehabiliteringsassistenter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består bland annat av medicinska bedömningar samt utförande av sjukvårdsinsatser och kan inkludera allt från provtagning, sårbehandling till palliativ vård. Du ansvarar för läkemedelshantering samt medicintekniska produkter. Dokumentation sker i socialförvaltningens verksamhetssystem.

Vem är du?

  • Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/specialistsjuksköterska
  • B-körkort ett krav då bil används som transportmedel i arbetet

För att du ska trivas i rollen tror vi att du som person är trygg i dig själv och i din profession, är bekväm med att göra egna bedömningar och fatta egna beslut med stöttning av kollegor. Du är strukturerad men har också ett flexibelt förhållningssätt som gör att du lätt anpassar dig till ändrade omständigheter och situationer. Du samarbetar bra med andra och trivs med teamarbete. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten för arbetsuppgifterna.

Vad kan du förvänta dig?
Ett arbete inom hälso- och sjukvården innebär att du som person själv har möjlighet att planera arbetsdagen utifrån verksamhetens behov. Din arbetsplats varierar beroende av var patienten bor vilket gör att ingen dag är den andra lik. Som ny hos oss kommer vi överens om ett introduktionsprogram anpassat utifrån dina erfarenheter och förkunskaper. Handledare finns i respektive team. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete med en stark gruppkänsla.

Bonus till semestervikarier: För dig som arbetar minst 75% under 8 veckor eller mer utgår också en bonus utöver din ordinarie lön. Du hittar mer information om bonusen här.

Om oss
Jönköping kommuns hälso- och sjukvård ska utgå från ett hälsofrämjande synsätt och utmärkas av en god och säker vård dygnet runt. Verksamheten är organiserad i tolv team. Tillsammans är vi cirka 430 medarbetare.

Övrigt
Rekryteringen gäller sommarvikariat med möjlighet till förlängning. Våra semesterperioder är vecka 26-29 (period 1) och vecka 30-33 (period 2). Vi prioriterar de sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period. Arbetstiden är förlagd till dag och kväll såväl vardag som helg. Du har också möjlighet att arbeta natt, då ansvarar man för ett större geografiskt område och där vi stöttar och hjälps åt över gränserna.

Låter detta som något för dig? Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan redan idag!
  • I din ansökan, var tydlig med att ange tidigare erfarenhet och praktik om du har detta. För en smidig rekryteringsprocess ber vi dig också att bifoga arbetsgivarintyg/tjänstgöringsintyg och examensbevis i din ansökan.
  • Kryssa i vilka veckor du önskar jobba och om du har önskemål om att tjänstgöra i ett specifikt geografiskt område. Vi ser gärna att du arbetar minst 8 veckor under en sammanhängande period.

Kontakt
Har du frågor eller funderingar om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Enhetschef Helena Palmér, tel. 036-10 76 23, helena.palmer@jonkoping.se
Enhetschef Per Odestrand, tel. 036-10 75 25, per.odestrand@jonkoping.se
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Följ Hälso & sjukvårdsfunktionen på Instagram: jkpg_halsosjukvard
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är en stor arbetsgivare med hundratals olika yrkesroller. Vi växer i takt med att staden utvecklas med fler invånare, fler bostäder och större utbud. Vi är alltid på jakt efter ny kompetens - medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter, med den gemensamma drivkraften att vilja skapa en bättre stad att besöka, leva, verka och bo i.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.