search
Sök
menu
Meny
Sök
Skriv ut Tillbaka till listan

Sommarjobb, vård- och omsorgspersonal till Ekhagens gästhem och Lönnen

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsfunktionen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2022-05-19
Referensnr21-71-0226
Publicerad2021-12-09
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsfunktionen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2022-05-19
Referensnr
21-71-0226
Publicerad
2021-12-09

Går du i tankarna att söka sommarjobb och vill ha en ny utmaning där du kan utveckla dina kunskaper inom vård- och omvårdnad? Vill du ha ett meningsfullt och viktigt arbete där du gör skillnad i andra människors liv? Då ska du fortsätta att läsa!

Till sommaren 2022 söker Team 11 sjuksköterskor och undersköterskor/vårdbiträden till sina två korttidsenheter, Ekhagens gästhem och Lönnen.

Team 11 består av två korttidsenheter vilka är organiserade i hälso- och sjukvårdsfunktionen. Den ena enheten Ekhagens gästhem har en palliativ inriktning, där vårdas patienter som är i behov av palliativ vård och att vara inneliggande. Den andra enheten, Lönnen, riktar sig till svårt sjuka patienter med ett stort behov av omvårdnad och medicinskt stöd. Arbetet är förlagt på enheterna så inget resande förekommer i tjänsten.

Ditt sommarjobb som undersköterska
Som undersköterska hos oss utför du delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser. Du ansvarar för att säkerställa patientnära vård och omsorg. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat hantering av vissa läkemedel som dosettdelning och insulingivning, dokumentation i socialförvaltningens verksamhetssystem. Andra vanligt förekommande uppgifter är blodtryckskontroll, kateterhantering, såromläggning. Du arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter.

Ditt sommarjobb som sjuksköterska
Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska består dina arbetsuppgifter av medicinska bedömningar samt utförande av sjukvårdsinsatser och kan inkludera allt från provtagning, sårbehandling till palliativ vård. Du ansvarar för läkemedelshantering samt medicintekniska produkter. Dokumentation sker i socialförvaltningens verksamhetssystem. I vårt arbete som bygger på samverkan har sjuksköterskan ofta en central roll.


Vem är du?

  • Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/specialistsjuksköterska eller som tar examen till sommaren
  • Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller som går sjuksköterskeprogrammet och har klarat av minst 3 terminer och således har undersköterskeexamen.
  • Saknar du undersköterskeutbildning men har tidigare relevant erfarenhet inom vård- och omsorg/annat relevant område, kan du söka sommarjobb som vårdbiträde
  • Du behärskar det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse då arbetet innefattar daglig kontakt med medborgare, kollegor, dokumentation och inläsning av information som berör arbetet.
  • Det är starkt meriterande om du har erfarenhet inom vård- och omsorg eller arbete med människor. Du är lyhörd för andras behov, har lätt för att samarbeta med andra, har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor.
  • Du är strukturerad men har också ett flexibelt förhållningssätt som gör att du lätt anpassar dig till ändrade omständigheter och situationer.[br][br]

Vad kan du förvänta dig?
Vi erbjuder dig ett värdefullt och omväxlande arbete med en stark gruppkänsla och ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner.
Som ny hos oss kommer vi överens om ett introduktionsprogram anpassat utifrån dina erfarenheter och förkunskaper, handledare utses.

Bonus till semestervikarier: För dig som arbetar minst 75% under 8 veckor eller mer utgår också en bonus utöver din ordinarie lön. Du hittar mer information om bonusen här.

Om oss
Jönköping kommuns hälso- och sjukvård ska utgå från ett hälsofrämjande synsätt och utmärkas av en god och säker vård dygnet runt. Verksamheten är organiserad i tolv team. Tillsammans är vi cirka 430 medarbetare.

Övrigt
Rekryteringen gäller sommarvikariat med möjlighet till förlängning. Våra semesterperioder är vecka 26-29 (period 1) och vecka 30-33 (period 2). Vi prioriterar de sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period. Arbetstiden gäller dag/kväll eller natt såväl vardag som helg.

Låter detta som något för dig? Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan redan idag!
För att kunna sommarjobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.
  • I din ansökan, var tydlig med att ange tidigare erfarenhet och praktik om du har detta. För en smidig rekryteringsprocess ber vi dig också att bifoga arbetsgivarintyg/tjänstgöringsintyg och examensbevis i din ansökan.
  • Ange om du önskar arbeta dag/kväll, natt eller båda. 
  • Kryssa i vilka veckor du önskar jobba. Vi ser gärna att du arbetar minst 8 veckor under en sammanhängande period.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Lena Enochsson Palm, enhetschef 036-10 58 16, lena.enochsson-palm@jonkoping.se
Dzenita Brandic, biträdande enhetschef 036–10 22 06, dzenita.brandic@jonkoping.se
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Följ Hälso- & sjukvårdsfunktionen på Instagram: jkpg_halsosjukvard
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är en stor arbetsgivare med hundratals olika yrkesroller. Vi växer i takt med att staden utvecklas med fler invånare, fler bostäder och större utbud. Vi är alltid på jakt efter ny kompetens - medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter, med den gemensamma drivkraften att vilja skapa en bättre stad att besöka, leva, verka och bo i.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.