Skriv ut Tillbaka till listan

Serviceinriktad driftstekniker

FörvaltningStadskontoret
ArbetsplatsJönköpings kommuns Fastighetsutveckling AB
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag1 september eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2022-05-08
Referensnr22-04-0025
Publicerad2022-04-22
Förvaltning
Stadskontoret
Arbetsplats
Jönköpings kommuns Fastighetsutveckling AB
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
1 september eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2022-05-08
Referensnr
22-04-0025
Publicerad
2022-04-22

Vill du vara med och ta både Jönköping och bolaget till en ny nivå? Vi söker nu en driven, ansvarstagande och serviceinriktad drifttekniker som med sin kunskap, erfarenhet och person kan bidra till vårt team och kommande expansion. Välkommen med din ansökan till JKPG Fast!

Vi utökar nu vårt team med ytterligare en driftteknik med inriktning mot ventilation och styr-och reglerteknik. I din roll kommer du att komplettera vår befintliga kunskapsbank och organisationen för att möta vår framtida expansion. Du kommer bidra till vår effektiva förvaltning i befintligt fastighetsbestånd för att säkerställa kundnöjdhet och bidra till att vi fortsätter att vara en attraktiv hyresvärd. I din roll som driftsansvarig utför du daglig drift, tillsyn, underhåll-och skötsel i samtliga fastigheter. Du jobbar med schemalagda arbeten, akuta insatser samtidigt som du utvecklar, förenklar och optimerar befintliga system.

För att trivas hos oss känner du en stolthet i ditt arbete och värnar om gruppen. Du gillar att ha mycket kundkontakt, till viss del sköta samordning av anpassning och underhållsarbeten. Du trivs med att vara delaktig i mindre anpassningsprojekt. Vidare är du självgående, lösningsorienterad, ansvarstagande, hjälpsam och nyfiken.

Vi söker;
DU har;

  • Eftergymnasial utbildning som driftstekniker, fastighetsteknik 1 eller likvärdiga erfarenheter
  • Kunskap/erfarenhet inom ventilation, styr-reglerteknik eller byggarbeten
  • Minst 3 års erfarenhet inom fastighetsbranschen eller likvärdigt
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • Stor vana av att hantera digitala redskap
  • Vana av Officepaketet
  • B-körkort

Meriterande är;
  • Styr- och reglerteknik eller likvärdig utbildning/erfarenhet
  • Kunskap och erfarenhet inom driftsoptimering/energieffektivisering
  • Goda kunskaper i engelska i tal

Om oss
Jönköpings kommuns Fastighetsutveckling AB (JKPG Fast) äger, förvaltar, utvecklar & nyproducerar fastigheter. Vårt mål är att tillgodose kommunens, kommuninvånarnas och näringslivets behov av mark och kommersiella lokaler. Värdeorden omtanke, initiativ och långsiktighet skall genomsyra bolaget. För oss är det viktigt att vara en långsiktigt hållbar fastighetsägare. Vi eftersträvar att göra verklighet av visioner och projekt som ger mervärden för både bolaget och kommunen. Bolaget består av 10 stycken anställda. Det viktigaste för oss är teamet och att vi har kul på jobbet. Vi är ett positivt gäng med en stark gruppdynamik där alla kompletterar varandras styrkor.

Vi äger och förvaltar ca 100 000 m² uppvärmd yta fördelat på fastigheterna Elmia, Science Park House, Industribyn och Ätteläggen. Utöver detta så äger bolaget parkeringshusen Sesam, Per Brahe, Atollen, Smedjan och Biblioteket med totalt ca 1 900 platser.
Vi har flera pågående projekt, så som Science Park Towers, samt parkeringshusen Övertaget och Gradienten.
I takt med att vårt fastighetsbestånd växer så växer även bolaget. Vi är nu i behov av en ny drifttekniker med några års erfarenhet, gärna inom ventilation, styr-och reglerteknik, byggarbeten eller likvärdigt. Som bolag verkar vi för att få rätt anställning med rätt kunskaper och erfarenheter, oavsett kön, etnisk grund, funktionshinder eller politiska åsikter.

Mer information om oss finns på vår hemsida www.jkpgfast.se

Övrigt
Arbetstiden är mestadels förlagd till 07:00-16:00, viss beredskap ingår i tjänsten.

Urval och intervjuer sker fortlöpande så skicka din ansökan redan idag.

För frågor
Kontakta gärna
Verksamhetsutvecklare, Nedo Sever på 036-10 80 72 / 072-469 08 59
eller via e-post nedo.sever@jkpgfast.se

Tillsammans gör vi Jönköping bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som driftstekniker. 
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är en stor arbetsgivare med hundratals olika yrkesroller. Vi växer i takt med att staden utvecklas med fler invånare, fler bostäder och större utbud. Vi är alltid på jakt efter ny kompetens - medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter, med den gemensamma drivkraften att vilja skapa en bättre stad att besöka, leva, verka och bo i.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.