Skriv ut Tillbaka till listan

Fysioterapeuter/sjukgymnaster till Hälso- och sjukvårdsfunktionen

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsfunktionen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2022-10-17
Referensnr22-71-0203
Publicerad2022-09-01
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsfunktionen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2022-10-17
Referensnr
22-71-0203
Publicerad
2022-09-01

Hälso- och sjukvårdsfunktionen satsar ytterligare på hemrehabilitering och utökar med fler fysioterapeuter/sjukgymnaster! Vi söker både dig som är ny i professionen och dig som har erfarenhet!
Tycker du om frihet under eget ansvar och motiveras av teamarbete? Vill du vara med och fortsätta utveckla kommunens hemrehabilitering, då har vi tjänsten för dig!


Ditt nya arbete
Som fysioterapeut/sjukgymnast arbetar du med hemrehabilitering där din målgrupp varierar och du träffar patienter i ordinärt boende, särskilt boende samt på korttidsenhet. I dina arbetsuppgifter ingår att göra bedömningar samt erbjuda, genomföra och utvärdera de hälso-och sjukvårdsinsatser som krävs utifrån den enskildes rehabiliteringsbehov. Vid behov handleder och utbildar du närstående/hemtjänst-/omvårdnadspersonal. I ditt dagliga arbete förekommer samarbete med andra professioner såsom specialistsjuksköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, rehabiliteringsassistenter samt biståndshandläggare.

Vi erbjuder dig ett varierande och omväxlande arbete med stor frihet och möjlighet att följa dina patienter över tid och se resultatet av dina insatser. För fysioterapeuter/sjukgymnaster erbjuder vi mentorskap oavsett om du är ny i din roll eller erfaren. Läs mer om hur det är att arbeta inom hälso- och sjukvårdsfunktionen som fysioterapeut/sjukgymnast här.

Som fysioterapeut/sjukgymnast har du flexibel arbetstid vilket gör det möjligt för dig att lättare kombinera arbetsliv med privatliv. Hälso- och sjukvårdsfunktionen erbjuder även flytthjälp för dig som är fysioterapeut/sjukgymnast som bor utanför Jönköpings län. Givetvis får du som anställd inom Jönköpings kommun ta del av andra generella förmåner såsom betald semester första anställningsåret och rabatter på träningskort. Läs mer om våra förmåner här.

Vem är du?
Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla kommunens hemrehabilitering. Som person är du ansvarstagande och trygg med att strukturera upp och planera ditt eget arbete samt att fatta egna beslut inom ramen för ditt uppdrag. Du stimuleras av en varierande vardag, är flexibel och kan anpassa dig efter vad situation kräver på ett lugnt och metodiskt sätt. För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att samarbeta och ser värdet av gott teamarbete. Du stimuleras av utveckling och vill tillsammans med övriga professioner arbeta med ständiga förbättringar för att erbjuda patienterna den bästa hälso- och sjukvården.
Formella kvalifikationer: Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet inom yrket men det är inget krav. För tjänsten krävs B-körkort.

Upplysningar
Rekryteringen avser flera tillsvidaretjänster med arbetstid förlagd till dagtid främst mån-fre.

Då vi rekryterar till flera av olika hälso- och sjukvårdsteam kan du i din ansökan ange vilket geografiskt område du främst är intresserad av att arbeta inom. Karta över våra hälso- och sjukvårdsteam: Hälso- och sjukvårdsteam, kontaktuppgifter

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Gå gärna in och kika på vår Instagram @jonkoping.kommun.halsosjukvard

Kontakt
Frank Hammer, enhetschef
Tfn. 036-10 36 36
E-mail: frank.hammer@jonkoping.se 

Lotta Fischer, enhetschef
Tfn. 036-10 22 40
E-mail: lotta.fischer@jonkoping.se 

Fackliga representanter: www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast! https://www.jonkoping.se/ 

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är en stor arbetsgivare med hundratals olika yrkesroller. Vi växer i takt med att staden utvecklas med fler invånare, fler bostäder och större utbud. Vi är alltid på jakt efter ny kompetens - medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter, med den gemensamma drivkraften att vilja skapa en bättre stad att besöka, leva, verka och bo i.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.