Skriv ut Tillbaka till listan

Sjuksköterska/specialistsjuksköterska

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsfunktionen Socialförvaltningen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2022-10-02
Referensnr22-70-0178
Publicerad2022-09-15
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsfunktionen Socialförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2022-10-02
Referensnr
22-70-0178
Publicerad
2022-09-15

Jönköpings kommuns Socialförvaltning söker en sjuksköterska/specialistsjuksköterska. Är du omvårdande, flexibel och en god lagspelare med erfarenhet av sjuksköterskejobbet? Välkommen att söka tjänsten hos oss!

Ditt nya jobb
Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska hos oss arbetar du med omvårdnad i patientens hem och utför såväl planerade som akuta hälso- och sjukvårdsinsatser. Ungefär hälften av dem som behöver hälso- och sjukvårdsinsatser bor på ett äldreboende, i ett gruppboende/en servicebostad eller tillfälligt på korttidsenhet. Då patienternas vårdbehov skiljer sig åt, varierar även arbetsuppgifterna från vanligt förekommande till mer avancerade insatser, alltifrån provtagning, sårbehandling, preventivt arbete till hälso- och sjukvårdsinsatser som dialys, infusioner samt skötsel av trachestomi, CVK/venportar och dränage. Dokumentation, hantering av läkemedel och handledning av vård- och omsorgspersonal är centrala delar i ditt arbete. 

Du kommer att tillhöra ett team där du arbetar tvärprofessionellt tillsammans med andra sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor samt undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och rehabiliteringsassistenter. Som stöd finns specialistkompetens inom områdena palliativ vård, sårbehandling och demens. Nära samverkan sker även med externa parter såsom läkare och vårdsamordnare på vårdcentral. Mer information om  hälso- och sjukvårdsfunktionen hittar du här.

Vi erbjuder dig
Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete med möjlighet att påverka verksamheten och din arbetsdag. Din arbetsplats varierar beroende på var patienten bor vilket gör att ingen dag är den andra lik. När du börjar kommer vi tillsammans överens om ett lämpligt introduktionsprogram anpassat utifrån dina erfarenheter och förkunskaper. Du kommer även att få handledning av mer erfarna kollegor. Hälso- och sjukvårdsfunktionen erbjuder även flyttbidrag till dig som bor utanför Jönköpings län. Läs mer om vilka förmåner du får som anställd i Jönköpings kommun här.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska men också dig som är utbildad specialistsjuksköterska. B-körkort ett krav då bil används som transportmedel i arbetet. För att trivas i din roll är du trygg och stabil som person. Du är ansvarstagande, har ett flexibelt förhållningssätt och en förmåga att anpassa dig till olika situationer och personer du möter på ett empatiskt sätt. Du är strukturerad, kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Som person värdesätter du ett gott samarbete med andra och ser fördelarna med teamarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst som sjuksköterska/specialistsjuksköterska, med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd främst till dagtid, viss tjänstgöring kväll och helg ingår. Helgtjänstgöring förekommer cirka var femte vecka.

Då vi rekryterar till flera hälso- och sjukvårdsteam kan du i din ansökan ange vilket geografiskt område du främst är intresserad av att arbeta inom. Karta över våra hälso- och sjukvårdsteam: Hälso- och sjukvårdsteam, kontaktuppgifter

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen in med din ansökan redan idag!

Nyfiken?
Titta gärna på filmen när vår kollega Malin berättar om arbetet som sjuksköterska i Jönköping kommuns hälso- och sjukvård:
Sjuksköterska/specalistsjuksköterska i Jönköpings kommun

Lyssna på när vår kollega Malin pratar om sårbehandling:
Sårpodden

Läs mer om hemsjukvård och hemrehabilitering:
Hemsjukvård och hemrehabilitering

Kolla in vårt Instagramkonto:
@Jkpg_halsosjukvard

Kontakt
Enhetschef Åsa Jansson
Tel: 036-10 73 96
E-mail: asa.jansson@jonkoping.se

Enhetschef Lise-Lotte Fröding
Tel: 036- 10 64 76
E-mail: liselotte.froding@jonkoping.se

Fackliga representanter www.jonkoping.se/fackligasoc

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre. Välkommen att söka tjänsten som sjuksköterska/specialistsjuksköterska! https://www.jonkoping.se/

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är en stor arbetsgivare med hundratals olika yrkesroller. Vi växer i takt med att staden utvecklas med fler invånare, fler bostäder och större utbud. Vi är alltid på jakt efter ny kompetens - medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter, med den gemensamma drivkraften att vilja skapa en bättre stad att besöka, leva, verka och bo i.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.