search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Marknadskommunikatör med grafisk inriktning

#LI-priority
FörvaltningStadskontoret
ArbetsplatsRådhuset/Södra Munksjön Utvecklings AB
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2018-11-26 eller enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-10-08
Referensnr18-04-0036
Publicerad2018-09-24
Förvaltning
Stadskontoret
Arbetsplats
Rådhuset/Södra Munksjön Utvecklings AB
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2018-11-26 eller enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-10-08
Referensnr
18-04-0036
Publicerad
2018-09-24

Gillar du högt tempo och skarpa deadlines? Är du en fena på att driva projekt, genomföra event, skriva texter och skapa snygga grafiska trycksaker och ibland en och annan film? Då ska du söka det här jobbet!

Du kommer ha din anställning på kommunikationsavdelningen på Jönköpings kommun. Ditt första år kommer du på heltid att jobba åt det kommunala bolaget Södra Munksjön Utvecklings AB som främst jobbar med stadsutvecklingen av Jönköpings nya stadsdelar. Där kommer du tillsammans med ytterligare en kommunikatör arbeta med bolagets interna och externa kommunikation.

Hos oss får du:
- ett spännande jobb inom kommunens samhällsviktiga verksamhet
- kreativa kollegor med många olika kompetenser inom kommunikation
- ett varierat jobb
- flexibel arbetstid
- förkortad arbetstid under juni, juli och augusti

Din kompetens
Du har en högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap, gärna med någon typ av marknadsinriktning, alternativt en utbildning som vi bedömer likvärdig.
Du har ett par år inom yrket och goda grafiska kunskaper.

Du är bekväm med att skriva texter till olika sammanhang och vi ser också gärna att du tidigare arbetat med sociala media, webb och rörlig bild. Självklart behöver du också behärska både Officepaketet och Adobe CC. Då vi också jobbar en del med event, utställningar och mässor är det bra om du gillar allt från att driva projekt, slå i en spik eller hålla ett föredrag för publik.
 
Du ser helheten och har lätt för att samarbeta. Du är en idéspruta som gillar att jobba operativt och är duktig på att organisera och planera ditt arbete. Du gillar att jobba i hela kedjan från planering och idé till färdig produkt. Du har flera saker på gång samtidigt och gillar högt tempo och deadlines.

Om arbetsplatsen
Tjänsten är placerad på kommunens kommunikationsavdelning som består av två enheter, kommunikationsenheten och kontaktcenter. Tillsammans är vi omkring 40 personer på avdelningen. Du kommer att tillhöra kommunikationsenheten som ansvarar för kommunens utveckling och samordning av övergripande intern och extern kommunikation.

Upplysningar
Jenny Lagström, marknadskommunikatör , 036-10 29 85
Tina Petersson, enhetschef för kommunikationsenheten, 036-10 57 46

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.