search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kock och köksbiträde timanställning

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsUtbildningsförvaltningen
AnställningsformTimanställning
OmfattningEnl. överenskommelse utifrån verksamhetens behov
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-12-31
Referensnr18-60-1161
Publicerad2018-11-13
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Utbildningsförvaltningen
Anställningsform
Timanställning
Omfattning
Enl. överenskommelse utifrån verksamhetens behov
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-12-31
Referensnr
18-60-1161
Publicerad
2018-11-13

Tycker du att det är roligt att arbeta med service och matlagning inom olika verksamheter? Vill du göra skillnad där det behövs? Då är du kanske en av de kompetenta och engagerade medarbetare vi söker!

Vi erbjuder:
- Ett flexibelt arbete där du själv bestämmer när du vill vara tillgänglig för jobb
- Ett omväxlande arbete där du får arbeta på olika arbetsplatser, inom olika verksamheter och ta del av olika arbetssätt
- En möjlighet att skaffa dig goda referenser för framtida jobb

Att vara timvikarie innebär:
- Att du ersätter ordinarie personal vid frånvaro
- Att din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål
- Att du blir kontaktad via sms angående korttidsvikariat vilken innebär att många kontakter sker med kort varsel, ofta samma dag som behovet gäller

I arbetet ingår tillagning och servering av måltider samt andra vanligt förekommande uppgifter i kök. Vi har flertalet kök i varierande storlek, inom förskola, grundskola och gymnasium. Vi har både storkök, mottagningskök och kök där personal arbetar självständigt.

Vi söker dig som:
- Har kockutbildning för arbete som kock
- Erfarenhet inom kök, restaurang eller liknande för arbete som köksbiträde
- Är 18 år fyllda, alternativt gått ut gymnasiet
- Har tillgång till mobil och/eller dator för att aktivt kunna lägga schema i vårt bemanningssystem
- Kan kommunicera med barn, elever, medarbetare och föräldrar på svenska
- Tar ansvar och är närvarande
- Trivs med att arbeta på många olika arbetsplatser, samt har lätt för att anpassa sig till nya arbetssätt och rutiner

För att arbeta som kock krävs kockutbildning. Till köksbiträde krävs erfarenhet inom liknande yrken. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
För att få arbeta inom en pedagogisk verksamhet måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din ansökan då normal handläggningstid hos Polisen är ca 2 veckor. Om du redan har utdraget ser vi helst att du bifogar det direkt i din ansökan. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du här: Länk till polisens hemsida

Upplysningar
Vikarieförmedlingen, vikarieformedlingen@jonkoping.se

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.