search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Arbetsinstruktör till Café Kasernen

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-01-01
Sista ansökningsdag2018-12-07
Referensnr18-70-0190
Publicerad2018-11-23
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-01-01
Sista ansökningsdag
2018-12-07
Referensnr
18-70-0190
Publicerad
2018-11-23

Vilka är vi?
Café Kasernen ligger på A6 området och är en del av Jönköping kommuns dagliga verksamhet för medborgare med psykiska funktionshinder.
Med daglig verksamhet avses en meningsfull sysselsättning vars syfte är att ge personlig utveckling, stimulans, gemenskap, arbetsträning och delaktighet i samhället.

Vad gör vi?
Du ska instruera och handleda medborgarna i det dagliga arbetet utifrån deras individuella förutsättningar. Du ska leda verksamheten på ett sätt som gör att medborgarna och verksamheten utvecklas. Vi samarbetar med andra myndigheter kring klienterna såsom psykosvård, BST, god man/förvaltare, Af, försäkringskassan.

Vi utgår från återhämtningsinriktat arbetssätt som bygger på respekt för individen och värderingen att varje individ har potential att växa och utvecklas. Som samtalsmetod använder vi MI.

Vem söker vi?
Du som söker behöver ha ett stort intresse för människor och ha ett gott bemötande samt vara en trygg och stabil person som trivs med att arbeta självständigt och flexibelt. Du behöver vara stresstålig och en problemlösare och ha en väl utvecklad social, pedagogisk och kommunikativ förmåga. Du är utbildad stödassistent/socialpedagog/arbetsterapeut/socionom
och har erfarenhet av arbete med personer med psykiska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.
Vi ser gärna att du har kunskaper kring återhämtningsinriktat arbetssätt och samtalsmetoden MI. Körkort är meriterande.
Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder:
- Vi tillämpar individuell lönesättning
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Betald semester från första anställningsåret
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är dagtid, måndag-fredag.
Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Charlotta Hammarlund, Enhetschef 105232
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.