search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Resurspoolen söker bemanningspersonal

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-12-17
Referensnr18-70-0196
Publicerad2018-11-19
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-12-17
Referensnr
18-70-0196
Publicerad
2018-11-19

Vilka är vi?
Resurspoolen är en bemanningsenhet inom Funktionshinderomsorgen. Vi söker medarbetare som vill arbeta inom samtliga verksamhetsområden; Arbete/Assistans (personlig assistans), Boende/Korttids och Socialpsykiatri/Resurs. Målgruppen är personer som har en nedsatt intellektuell, psykisk eller fysisk funktionsförmåga och som behöver stöd i vardagen.

Vad gör vi?
Resurspoolen ersätter ordinarie personal vid oplanerad frånvaro dag 1 till 14. Arbetsuppgifterna är varierande och består i att ge ett individuellt anpassat stöd som ska tillgodose den enskildes fysiska, psykiska och sociala behov. I arbetsuppgifterna ingår även att hjälpa till med personlig omvårdnad och i förekommande fall medicinsk omvårdnad. Vidare ingår löpande dokumentation kring brukaren samt att rapportera och dokumentera avvikelser. Det kan dessutom vid vissa tillfällen bli aktuellt med att vara behjälplig vid fritidsaktiviteter, vid social träning samt vara ett stöd i vardagen exempelvis med matlagning och städning.

Vem söker vi?
Vi söker dig som läst vård och omsorgsprogrammet eller motsvarande utbildning. Du ska vara intresserad och motiverad av att arbeta i en resurspool mot flera verksamheter och med olika arbetsuppgifter. Erfarenhet av omvårdnadsarbete och kunskaper i "tecken som stöd" och/eller teckenspråk är en merit. Arbetet ställer höga krav på eget ansvar, initiativförmåga, att du är lugn och att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Det är viktigt att du är lyhörd och kan samarbeta med såväl brukare som kollegor. Du behärskar det svenska språket på ett sätt så du kan kommunicera med brukare, närstående och övrig personal och du kan skriftligt dokumentera. Körkort är meriterande.

Vi erbjuder:
- Lönetillägg.- Tillsvidaretjänst med sysselsättningsgrad efter eget önskemål.- Vi tillämpar individuell lönesättning baserat på arbetets komplexitet.- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.- Betald semester från första anställningsåret.- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.- Förmånscykel

Övrigt
Det finns vissa arbetsplatser som har pälsdjur eller rökiga miljöer. Arbetstiden för tillsvidaretjänsten är dag, kväll, helg, sovande jour.Provanställning kan komma att tillämpas.Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Sara Wikström , 036-107755Enhetschef Andreas Berglund, 036-102524Fackliga företrädare, http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.