search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Handläggare

#LI-priority
FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBäckadalsgymnasiet
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-12-12
Referensnr18-61-0137
Publicerad2018-11-21
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Bäckadalsgymnasiet
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-12-12
Referensnr
18-61-0137
Publicerad
2018-11-21

Vi söker dig…
…som vill arbeta som handläggare hos oss på Bäckadalsgymnasiet! Som handläggare ansvarar du för att stödja skolans ledning i ekonomi- och budgetfrågor med bland annat uppföljningar, sammanställningar och rapporter i vårt ekonomisystem. Du kommer även arbeta med skolans löpande ekonomihantering, vilket framför allt innebär hantering av fakturor, debiteringar, beställningar och framtagande av olika underlag till skolledning

Arbetet kommer även innefatta uppgifter som ligger utanför de områden som anges ovan. Detta gör att arbetet ställer höga krav på dig att vara flexibel och öppen för att ta dig an nya utmaningar. Arbetet ställer även höga krav på att kunna arbeta under tidspress med bibehållen kvalité. Vidare måste du vara duktig på att samarbeta och vara en tydlig ”lagspelare” men också besitta förmågan att arbeta självständigt.

Bäckadalsgymnasiet…
…är den yngsta gymnasieskolan i Jönköpings kommun och har sedan start varit en skola där fokus legat på yrkesutbildning, men hela tiden haft inslag av högskoleförberedande gymnasieutbildning. Idag finns utbildningarna BA, EE, FT, RL, IN, HV, HT, TE, Introduktionsprogrammen IMS, IMA, IMY och IMR samt lärlingsutbildning och lärvux). Till läsåret 2019/2020 startas även SA och EK på skolan. Läs mer om Bäckadalsgymnasiet.

Vi är ungefär 200 medarbetare som tillsammans arbetar för att uppnå Bäckadalsgymnasiets mål och vi har en aktiv personalklubb som ordnar olika aktiviteter, som bidrar till skolans sammanhållning. Handläggaren tillhör den administrativa personal inom skolan som leds av den administrativa chefen och i denna arbetsgrupp ingår även vaktmästare samt HR-konsult. Våra värdeord är elevfokus, tydlighet, respekt, höga förväntningar och delaktighet/samarbete. Orden i vår värdegrund ska finnas med i allt vi gör och är länken mellan statliga och kommunala uppdrag och vår vardag. Läs mer om våra värdeord.

Vi vill att du…
...har högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi samt erfarenhet av budgetarbete, ekonomiuppföljning och kalkyler. Du har vidare mycket goda kunskaper inom Officepaketet och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i de IT-system som finns inom Jönköpings kommuns utbildningsförvaltning (Tieto Education, Novaschem, Skola 24, Visma ekonomisystem och fakturahantering).

För att möta tjänstens utmaningar ser vi att du som person är strukturerad, verksamhetsfokuserad och har förmåga att prioritera i det dagliga arbetet. Vidare tror vi att du är en tydlig person med god strategisk förmåga, vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

För att underlätta rekryteringen…
…ber vi dig bifoga för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker samt minst två referenser. Tänk även på att lagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång, varpå det kan vara bra att beställa ett registerutdrag redan vid ansökan. Beställ utdrag från belastningsregistret.

Vill du veta mer?
Administrativ chef, Åke Andersson 036-10 62 78, mail: ake.andersson@jonkoping.se

Fackliga organisationer

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.