search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kock

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsRosendalas kök
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-02-14
Sista ansökningsdag2018-12-21
Referensnr18-71-0229
Publicerad2018-11-22
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Rosendalas kök
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-02-14
Sista ansökningsdag
2018-12-21
Referensnr
18-71-0229
Publicerad
2018-11-22

Vilka är vi?
Vill du vara med och utveckla Sveriges bästa äldreomsorg – välkommen till oss i Jönköping.
Vi har målet att erbjuda våra medborgare ett brett utbud av vård och omsorg av hög kvalitet. Mat och kosthållning är en av de viktigaste delarna i detta arbete. I våra 20 kök jobbar totalt 130 medarbetare och vi levererar tillsammans i snitt 4000 portioner per dag till våra medborgare i form av måltider i våra egna restauranger och som matkorgar för distribution till enskilda hem.

Vi söker nu en kock till Rosendalas kök. Rosendalas kök har även en restaurang för pensionärer i närområdet. Köket lagar ca 200 lunchportioner och ca 150 kvällsmatsportioner. Arbetsgruppen består av sex kockar som tillagar god och näringsriktig kost. Vi söker nu två kockar som vill bli en del av vår arbetsgrupp. 

Vad gör vi?
I våra kök lagar vi mycket mat från grunden och vi har dessutom en del specialkoster, i arbetet ingår viss varubeställning, egenkontroll samt övrigt förekommande arbetsuppgifter inom storkök såsom disk, städ och servering.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en kockutbildning och det är meriterande om du har erfarenhet från storkök eller restaurang. Du ska självklart ha ett genuint intresse och känsla för matlagning, med vilja att vara med och fortsätta pröva och utveckla nyheter/metoder. Vi söker vidare dig som kan självständigt utföra och planera ditt arbete samt är flexibel och initiativtagande. Samarbete är en viktig faktor i yrket och därför söker vi dig som har god samarbetsförmåga. Ditt fokus är god kvalitet och att du sätter våra gäster i centrum ser vi som en självklarhet.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?
I våra kök jobbar vi med professionell matlagning på dagtid och med trygga anställningsvillkor. Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och vara friska, varför vi aktivt arbetar efter vår friskvårdspolicy samt erbjuder rabatter inom friskvårdsområdet.

Övrigt
Arbetet är förlagt till dagtid och helg.
I denna rekrytering tillsätts två tillsvidaretjänster.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag,

Upplysningar
Kostchef, Caroline Bardh. Tel: 036-10 79 25
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.