search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska natt till Rosengårdens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsRosengårdens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag2019-02-01
Sista ansökningsdag2018-12-07
Referensnr18-71-0230
Publicerad2018-11-23
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Rosengårdens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
2019-02-01
Sista ansökningsdag
2018-12-07
Referensnr
18-71-0230
Publicerad
2018-11-23

Vilka är vi?
Rosengårdens äldreboende är beläget på Rosenlund i Jönköping med närhet till goda kommunikationer. Boendet består av 64 lägenheter som är uppdelat på 5 enheter. Teamet utgörs idag av cirka 70 engagerade medarbetare som trivs med att ge en god omvårdnad med en hög servicenivå.

Vi arbetar efter ett salutogent synsätt, vilket innebär att vi ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje person. Målet är att individen ska ha en meningsfull dag så att du får leva ett värdigt liv och få känna välbefinnande. All omsorg utformas efter den boendes behov, önskningar och förutsättningar.

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboende. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har tidigare vårderfarenheter. Som person är du flexibel då arbetet förutsätningar kan förändras. Du är också stabil genom att behålla lugnet och kontorllen i stressade situationer. Du ser möjligheter, tar gärna egna initiaitiv, är strukturerad, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Vi ser att du behärskar både självständigt arbete och arbetet i grupp. Vidare har du ett empatiskt förhållningssätt och ser service som en självklar del i arbetet! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetet är förlagt till natt. Ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan.
Vi tillämpar löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Fredrika Bäcklund, Enhetschef, 036-102574
Fackliga representanter: www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.