search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare med inriktning fritidshem

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNyarpsskolan
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-01-07 till 2019-06-30
Sista ansökningsdag2018-12-16
Referensnr18-60-1230
Publicerad2018-11-26
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Nyarpsskolan
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-01-07 till 2019-06-30
Sista ansökningsdag
2018-12-16
Referensnr
18-60-1230
Publicerad
2018-11-26

Arbetsplatsbeskrivning
Är det dags för dig att prova något nytt?
Vill du ha roligt på jobbet?
Vill du nå ännu större framgångar i ditt arbete? 
Vill du ingå i ett välfungerande arbetslag? 

Då ska arbeta hos oss på Nyarpsskolan! Vi behöver en vikarierande lärare med inriktning fritidshem med engagemang och arbetsglädje.

Nyarpsskolan är en F-6 skola med särskola. Vi stöttar och utvecklar cirka 300 elever .Skolan ligger inbäddad i ett lugnt och grönskande villaområde mitt i Bankeryd. Vi har nära till  busshållplats och det är täta förbindelser in till Jönköping.Tillsammans är vi ca 44 personer på området.På Nyarpsskolan möter du också en nyetablerad särskoleverksamhet. Vår skola tillhör Attarpsspåret. Ett spår med höga resultat, skickliga pedagoger och så klart fantastiska elever. Vi arbetar tillsammans utifrån grundskolans fyra ledord empati, intuition, ansträngning och avgränsning.

Arbetsuppgifter
Vår lärare Yvonne ska prova andra arbetuppgifter på vår skola, och vi söker nu en vikarie för henne. Som lärare på Nyarpsskolan kommer du att ingå i ett arbetslag som huvudsakligen kommer att arbeta mot våra äldre elever från åk 2 och uppåt. Tillsammans ansvarar ni för planering, genomförande och uppföljning på fritidshemmet. Målet är att skapa en spännande och lärorik fritidshemsverksamhet, en verksamhet dit våra elever längtar!

Vi vill att alla på skolan:
• ska arbeta i nära samverkan med vårdnadsinnehavarna
• ska sträva efter ett öppet och tolerant arbetsklimat

Kompetenskrav
Du är legitimerad lärare i fritidshem eller har annan likvärdig utbildning/erfarenhet. Du behöver känna dig trygg med att leda och ansvara för en grupp och ska förstås vara en förebild för eleverna. Erfarenhet från undervisning i fritidshem är meriterande.

Övrigt
Vi kommer genomföra löpande intervjuer  så anställning kan komma att ske under annonseringstiden. Om det känns rätt för dig och oss kan tjänsten komma att övergå i en tillsvidareanställning.

Upplysningar
Bitr rektor Marika Eskdahl 036- 10 65 
Lärarförbundet Sofia Holmer 036-10 65 73

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.