search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterskor till Dundrets äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsDundrets äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning75%
Tillträdesdag2019-03-01
Sista ansökningsdag2018-12-14
Referensnr18-71-0231
Publicerad2018-11-30
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Dundrets äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
75%
Tillträdesdag
2019-03-01
Sista ansökningsdag
2018-12-14
Referensnr
18-71-0231
Publicerad
2018-11-30

Vilka är vi?
Dundrets äldreboende är ett boende med helinackordering bestående av 31 lägenheter fördelat på tre enheter. Dundrets Rehabenhet är en korttidsenhet med 10 platser. Dundrets äldreboende och rehabenhet är beläget i centrala Jönköping.

Vad innebär arbetet?
Hos oss arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboende. Vi arbetar med att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Arbetet utgår från värdegrunden och ett salutogent förhållningssätt. Alla hyresgäster ska få ett respektfullt bemötande, känna välbefinnande och uppleva att de får sina individuella behov tillgodosedda genom att aktivt vara delaktiga i planering av sin vardag.

Vi ska också erbjuda hyresgästerna varierande aktiviteter för att tillgodose så många önskemål som möjligt. Det innebär att vi arbetar personcentrerat och med relationsskapande kontaktmannaskap. I arbetet ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen. Du som söker är självgående genom att driva processer vidare och har ett strukturerat angreppssätt. Du tar gärna egna initiativ, utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet, tar ansvar samt planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Dessutom har du en god samarbetsförmåga då mycket av arbetet utförs i grupp. Arbetet kräver också att du är flexibel då förutsättningar kan ändra sig. Vi ser också att du är en stabil person som kan behålla lugnet och kontrollen i stressade situationer. Utöver detta har du ett empatiskt förhållningssätt och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Slutligen har du ett genuint intresse för människor och service. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
- Förmånscykel

Övrigt
Annonsen avser tillsvidaretjänster på 75%, men ange ändå önskad sysselsättningsgrad i din ansökan. Arbetstiderna är förlagda till dag/kväll/helg. Vi tillämpar löpande urval!

Upplysningar
Enhetschef Carina Hafström, 036-10 75 15
Fackliga företrädare, se www.jonkoping.se/fackligasoc

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.