search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 4-6 ma-no

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTorps skola-Bankeryd
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-12-13
Referensnr18-60-1091
Publicerad2018-11-27
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Torps skola-Bankeryd
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-12-13
Referensnr
18-60-1091
Publicerad
2018-11-27

Välkommen till oss på Torps skola!
Torps skola ligger i Bankeryd och är en nybyggd f-6 skola med 300 elever.  Personalen på Torps skola präglas av höga förväntingar på alla elever, ledning och stimulans genomsyrar verksamheter av samtliga pedagoger. Skolan har nära till naturen och man har tillgång till uteklassrum samt skolskog. Under skoltid erbjuder vi rastaktiviteter och en välfylld rastbod.Skolan består av fritidsavdelningar uppdelat på f-1 och 2-5 verksamhet.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta som klasslärare för åk 5. Du är väl förtrogen med läroplanen, LGR 11, och arbetar med självklarhet som tjänsteman enligt de direktiv som styr kommunal skola. Du är trygg i din roll som lärare och de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. I tjänsten ingår mentorskap för elever, dokumentation, uppföljningar, analysarbete m m. Det ingår även ett delat ansvar för att skapa tillgänglig och likvärdig undervisning för elev med behov av särskilt stöd. 

Kompetenskrav
Lärare med behörighet att undervisa i matematik och naturorienterade ämnen.Du har förmåga att se elevers olika behov, ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och få elever att växa och utvecklas. Att vara trygg i lärarrollen och känna stolthet för sitt arbete är viktiga egenskaper. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. I alla våra klassrum finns tillgång till interaktiv skärm Clever touch.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Du hittar länken till beställningen av belastningsregistret nedan;https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Upplysningar
Kajsa Johansson Tf rektor tel. 036-106540
Susanne Engdahl-Palm, lärarförbundet 036-106572

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.