search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till demensenhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen, Trädgårdens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-12-12
Referensnr18-71-0232
Publicerad2018-11-27
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen, Trädgårdens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-12-12
Referensnr
18-71-0232
Publicerad
2018-11-27

Vilka är vi?
I centrala Huskvarna ligger Trädgårdens äldreboende, en grön oas mitt i staden. Som namnet avslöjar har vårt boende en vacker trädgård som flitigt används så snart vädret tillåter. Äldreboendet består av en korttidsenhet, två demensenheter och fyra särskilda boende, sammanlagt 81 lägenheter.

Vad gör vi?
Hos oss på Trädgården är arbetsuppgifterna varierande. Vi arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg. Äldreomsorgens värdegrund och en salutogen syn och förhållningssätt ska vara vår plattform för hur arbetet organiseras och utförs. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Som medarbetare här på Trädgården deltar du i teamträffar och arbetsplatsträffar. Du bidrar i upprättande av genomförandeplaner och du skriver social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Erfarenhet av demensvård är meriterande. Du har ett värdegrundsbetonat synsätt som genomsyrar ditt arbete. Du är flexibel och ansvarsfull samt har en förmåga att prioritera och planera ditt arbete, både individuellt och gemensamt med dina kollegor. Vill du utvecklas i ditt arbete och delta i förändringsarbete? Då är du personen vi söker!

Vad erbjuder vi?
- Ett utmanande och stimulerande arbete i en arbetsgrupp som består av erfaren personal. Arbete på en arbetsplats där personalinflytande är viktigt!
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg.
Vi tillämpar löpande urval, välkommen in med din ansökan!

Upplysningar
Enhetschef, Martina Wistingsgård Tel: 036- 107 351
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.