search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Fysioterapeut/sjukgymnast till Hälso- och sjukvårdsteam 6

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsfunktionen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-12-18
Referensnr18-71-0233
Publicerad2018-11-27
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsfunktionen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-12-18
Referensnr
18-71-0233
Publicerad
2018-11-27

Vilka är vi?
Team 6 ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser till personer med intellektuell eller psykisk funktionsnedsättning i alla åldrar på gruppboenden, dagcenter, korttids- och serviceboenden. Hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings kommun är indelad 11 olika team.

Vi är 22 medarbetare i teamet som består av två fysioterapeuter/sjukgymnaster, två arbetsterapeuter samt sjuksköterskor/distriktssjuksköterskor/psykiatrisjuksköterskor. Vi utgår från lokaler i centrala Jönköping.

Vad innebär arbetet?
Du ansvarar för att göra bedömningar, erbjuda, genomföra och utvärdera de hälso- och sjukvårdsinsatser som krävs utifrån den enskildes rehabilitering- och habiliteringsbehov. Du handleder och utbildar även vid behov närstående/hemtjänst-/omvårdnadspersonal om hur de kan stötta vid träningen.

Vi har ett nära samarbete med enhetschefer och personal på boendena. Andra viktiga samarbetspartners är Habiliteringen, vårdcentralerna och Regionens olika kliniker och avdelningar.

Vi erbjuder
• Deltagande i förbättringsarbete och professionsnätverk
• Nära samarbete med andra yrkeskategorier
• Flexibel arbetstid
• Möjlighet till individuell kompetensutveckling
• Semesterväxling
• Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
• Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
• Flytthjälp för dig som idag bor utanför Jönköpings län

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har erfarenhet och framförallt intresse för att arbeta med vår målgrupp. Som person är du trygg och stabil med god förmåga att anpassa dig till olika situationer. Du kan arbeta självständigt, ta ansvar och fatta egna beslut. Du har empatisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra. B körkort är ett krav.

Övrigt
Tjänsten är förlagd till dagtid måndag - fredag.

Upplysningar
Enhetschef Christina Widegren, 036-10 24 63
Områdeschef Maria Frank, 036-10 75 90
Facklig representant Carolina Nykvist, 036-10 75 22

Följ Hälso & sjukvårdsfunktionen på Instagram: jkpg_halsosjukvard

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.