search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Barnskötare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsLjungarums förskoleområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2019-01-07
Sista ansökningsdag2018-12-12
Referensnr18-60-1271
Publicerad2018-12-04
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Ljungarums förskoleområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2019-01-07
Sista ansökningsdag
2018-12-12
Referensnr
18-60-1271
Publicerad
2018-12-04

Välkommen till Ljungarums förskoleområde!
Ljungarums förskoleområde ligger i kommunens södra delar ca 4-5 km från centrum. På området ingår Strömsbergs förskola med fyra småbarnsavdelningar 1-3 år och tre syskonavdelningar 3-5 år samt Älgstigen förskola med tre småbarnsavdelningar 1-3 år och tre syskonavdelningar. Våra förskolor ligger i härliga natursköna områden nära till skog och sjöar.
Ljungarums förskoleområde är med i ett utvecklingsarbete kring "Flerstämmig undervisning i förskolan". Vi är övningsförskola och all personal har kompetensutbildning i digitala verktyg "IT för bättre lärande".

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är nyfiken på att utvecklas som barnskötare. Tillsammans med dina kollegor, ska du stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. Verksamheten utgår från en helhetsyn på barnet och barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Förskolan ska förbereda barnen för fortsatt utbildning.

Kompetenskrav
Du har utbildning som barnskötare och har arbetat på förskola samt du har förståelse för våra styrdokument. Du har även grundläggande IT-kompetens. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har en god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete som barnskötare.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga visar upp ett belastningsregister som är mindre än 12 månader gammalt.

Upplysningar
Förskolechef Marie Berg 036-102527
Bitr.förskolechef Maria Klaesson 036-102683

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.