search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsRåslättsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagOmgående
Sista ansökningsdag2018-12-16
Referensnr18-60-1285
Publicerad2018-11-28
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Råslättsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Omgående
Sista ansökningsdag
2018-12-16
Referensnr
18-60-1285
Publicerad
2018-11-28

Välkommen till oss på Råslättsskolan
Råslättsskolan är en mångkulturell skola där du kan göra skillnad varje dag i ditt möte med eleverna. Vid Råslättsskolan kommer vi nu att utveckla vårt arbete med ett  tvålärarsystem i åk. 1. Samarbete, delaktighet och eleverna i centrum är ett ledord för vårt dagliga arbete. Råslättsskolan vill vara en skola som utvecklas och vill komma längre. Du kan bli en viktig del i den utvecklingen.

Vårt skolområde består av Råslättsskolan som är en nybyggd F-6 skola med ca 490 elever och Grästorpsskolan som är en F-3 skola med ca 90 elever. Fritidsshemmen är integrerade i skolans lokaler. Skolan har även en förberedelseklass för nyanlända elever i åk. 3-6. I vårt närområde finns tillgång till skridskobana, badhus, idrottsplats, aktivitetsarena och fotbollsplan med konstgräs.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Vi söker lärare till undervisning och mentorskap i nuvarande åk. 1. I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i årskursen. Tillsammans med övriga pedagoger bidrar du till ett utvecklande och positivt arbetsklimat. 

Kompetenskrav
Du har lärarlegitimation att undervisa i skolår F-3, alternativt skolår 1-6. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Vi ser också gärna att du har utbildning i sva.

Övrigt
Vi söker dig som är en positiv person, som ser möjligheter och bidrar till utveckling i arbetslaget och i skolan som helhet. Du är trygg i din lärarroll, en tydlig ledare och god förebild. Du har ett inkluderande förhållningssätt, är ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har även en mycket god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad i varje möte med elev, vårdnadshavare och kollegor.

Under läsåret arbetar vi tillsammans med Skolverket i satsningen "Samverkan för bästa skola", en kompetensutvecklingsinsats genom kollegialt lärande kring tillgänglig undervisning. Skolsamverkan med fritidshem sker i alla årskurser.

Vi erbjuder en introduktion och mentor för nyanställda.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta

Än en gång, Välkommen med din ansökan!

Upplysningar dokument kan vara lång.
Ann-Christin Bomberg bitr. rektor tfn. 036-10 71 10
Åsa  Sjöstrand, Lärarförbundet tfn. 036-10 64 59
Lärarnas Riksförbund tfn. 036-10 57 15

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.