search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterskor till kålgårdens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsKålgårdens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagOmgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-12-13
Referensnr18-71-0237
Publicerad2018-11-29
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Kålgårdens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-12-13
Referensnr
18-71-0237
Publicerad
2018-11-29

Vilka är vi?
Kålgårdens äldreboende är ett äldreboende med hemtjänstinsatser och är beläget centralt i Jönköping med bra bussförbindelser. Kålgården är uppdelat på 3 enheter och består av 49 lägenheter varav fem är tvårummare. Det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och personalen arbetar efter ett fastställt schema med dag/kvälls/helgtjänstgöring. Kålgården är en arbetsplats med 34 engagerade medarbetare, god gemenskap och möjlighet till att påverka sitt arbete. Vi söker nu två nya medarbetare som vill vara en del av vårt team.

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med att ge hyresgästen individuellt anpassad personlig vård, omsorg samt social stimulans utifrån biståndsbeviljade insatser med ett salutogent förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Du som söker ska vara utbildad undersköterska och det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenheter från vård och omsorg. Som person är du flexibel då arbetet förutsätningar kan förändras. Du ser möjligheter, tar gärna egna initiaitiv, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver dessutom att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Vi ser att du behärskar både självständigt arbete och arbetet i grupp. Vidare har du ett empatiskt förhållningssätt och ser service och relationsskapande som en självklar del i arbetet! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Vad erbjuder vi?
- Flexibelt och varierande arbete
- En god sammanhållning
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
Denna annons avser två tjänster, en tillsvidare på 100% och ett vikariat på 100%. Arbetet är förlag till dag, kväll och helg. Ange vilken tjänst du är intresserad av i din ansökan. Urval sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan dag!

Upplysningar
Marita Fredriksson, Enhetschef, 036-107111
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.