search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 4-9, sv/sas/so

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsJunedal södra
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-01-07
Sista ansökningsdag2018-12-19
Referensnr18-60-1318
Publicerad2018-11-30
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Junedal södra
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-01-07
Sista ansökningsdag
2018-12-19
Referensnr
18-60-1318
Publicerad
2018-11-30

Arbetsplatsbeskrivning
Junedal södra ligger i centrala delarna av Jönköping. Vi har både närheten till city och dess faciliteter. Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje. Vi arbetar tillsammans runt eleven med ett helhetsperspektiv där elever ska kunna känna trygghet och glädje som ger en bra grund för kunskapsinhämtandet.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som brinner för att undervisa elever med särskilda behov. Skoldagarna har en tydlig struktur och ett individuellt schema där lektionernas omfattning och innehåll styrs efter elevens förutsättningar. Undervisningen sker inidivuellt och i mindre klasser.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är utbildad svenska/so- lärare. Erfarenhet av arbete med AST-verksamhet och /eller grundsärskolan samt arbete elever med koncentrations-, uppmärksamhets-, och samspelssvårigheter och inlärningssvårigheterär meriterande. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du förväntas ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera värderar vi högt, likaså din flexibilitet.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan.
Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Länk: till belastningsregistret

Välkommen med din ansökan!


Upplysningar
Frågor och upplysningar om tjänsten lämnas av:
Irena Hanzek, rektor 036–106181
Malin Tufvesson Sandblad, Lärarförbundet 036–107448
Daniel Jaenson, Lärarnas Riksförbund 036–106194

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.