search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Solgårdens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-12-27
Referensnr18-71-0239
Publicerad2018-12-06
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-12-27
Referensnr
18-71-0239
Publicerad
2018-12-06

Vilka är vi?
Solgården är ett gemytligt litet boende som ligger centralt beläget i Lekeryd ca en mil från Huskvarna. Vi har 23 lägenheter och vi är 25 medarbetare som arbetar på boendet. Vi är en grupp som har bra sammanhållning och tycker det är roligt och utmanande att arbeta med förbättringar och nya möjligheter. Solgården har en mycket hemtrevlig miljö vilket gör arbetet trivsamt. Chef och medarbetare arbetar nära tillsammans och vill att Solgården ska vara en plats där både de boendes livskvalitet och medarbetarnas arbetsglädje prioriteras.
Solgården ligger på landet vilket ger det en härlig hemkänsla med fin natur kring husknutarna. I boendets omedelbara närhet finns livsmedelsbutik, pizzeria, kiosk, postombud, frisör, kyrka och blomsteraffär samt Uddebo som är en fin badplats. Busshållplatsen ligger nära boendet och det är lätt att ta sig hit. Det byggs just nu en cykelväg mellan Huskvarna och Lekeryd om du skulle vilja cykla till jobbet. Vi söker nu efter nya medarbetare, både tillsvidare och vikariat.

Vad gör vi?
Vi arbetar efter ett salutogent synsätt. Det innebär att vi ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje person. Målet är att de som bor hos oss ska ha en meningsfull dag så att de får leva ett värdigt liv och få känna välbefinnande. All omsorg utformas efter den boendes behov, önskningar och förutsättningar. Personalen träffas regelbundet i team, alla med sin specifika kunskap som medverkar till en helhetsbild av den boende. Vi lägger stor vikt vid att de som bor på Solgårdens äldreboende ska uppleva trygghet, delaktighet och meningsfullhet. Det är viktigt att du som omvårdnadspersonal ska trivas och må bra hos oss. Vi värderar dig som medarbetare.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorgen. Du har ett intresse för människor, vill arbeta utifrån ett salutogent synsätt och har ett professionellt bemötande. Du är självständig och kan planera/strukturera ditt arbete. Du är flexibel, lyhörd och har en god samarbetsförmåga samt en positiv inställning till din yrkesroll. Vi önskar att du har ett intresse för att utvecklas i arbetet och vill vara delaktig i vårt förbättringsarbete. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor och egenskaper.

Vi erbjuder alla tillsvidare anställda:
- Tillsvidaretjänst med sysselsättningsgrad efter eget önskemål
- Vi tillämpar individuell lönesättning baserat på arbetets komplexitet.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel


Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll samt helger.
Vänligen ange önskad tjänstgöringsgrad.
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Emma Karlsson, Enhetschef 036-10 70 73
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.