search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska Natt till Junegårdens Äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsJunegårdens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning75%
Tillträdesdag2019-01-10
Sista ansökningsdag2018-12-19
Referensnr18-71-0241
Publicerad2018-12-05
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Junegårdens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
75%
Tillträdesdag
2019-01-10
Sista ansökningsdag
2018-12-19
Referensnr
18-71-0241
Publicerad
2018-12-05

Vilka är vi?
Junegården firade 70 år förra året och är Jönköpings äldsta äldreboende. Vi finns centralt på Gräshagen med trivsam omgivning och trevlig trädgård. På Junegården finns 4 enheter med sammanlagt 50 boende. Vi är en härlig arbetsgrupp på ca 50 medarbetare och söker nu en person till natten som kan passa in i vårt glada gäng. Vi har alltid högt till tak och alla får alltid komma till tals. Vi ser inga hinder i att samarbeta över gränser då det behövs.

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter på särskilt boende. Arbetsuppgifterna består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt erbjuda social stimulans. Vi lägger stor vikt vid individers integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande samt har erfarenhet inom arbetsområdet. Du har ett intresse för människor, vill arbeta utifrån ett salutogent synsätt och har ett professionellt bemötande. Du som söker är självgående genom att driva processer vidare och har ett strukturerat angreppssätt. Du tar gärna egna initiativ, utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet, tar ansvar samt planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Dessutom har du en god samarbetsförmåga då mycket av arbetet utförs i grupp. Arbetet kräver också att du är flexibel då förutsättningar kan ändra sig. Vi ser också att du är en stabil person som kan behålla lugnet och kontrollen i stressade situationer. Vi önskar att du har ett intresse för att utvecklas i arbetet och vill vara delaktig i vårt förbättringsarbete. Utöver detta har du ett empatiskt förhållningssätt, är lyhörd och har en god social kompetens. Slutligen har du ett genuint intresse för människor och service. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid dina personliga förmågor och egenskaper.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
- Förmånscykel

Övrigt
Denna tjänst avser 75% och arbetstiden är förlagda till vaken natt. Vi tillämpar löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysningar
Enhetschef Anneli Persson Tel: 036- 105 098
Fackliga representanter:www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.