search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

VS-ingenjör

#LI-priority
FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsFastighet/Bygg/Underhåll
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2019-01-13
Referensnr18-55-0135
Publicerad2018-12-17
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Fastighet/Bygg/Underhåll
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2019-01-13
Referensnr
18-55-0135
Publicerad
2018-12-17

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska kontoret ansvarar för.
Tekniska kontorets fastighetsavdelning ansvarar för ca 957 000 kvm bostads- och lokalarea och är en av de största fastighetsägarna inom regionen. Vi ansvarar för att förse kommunens verksamheter med lokaler och bostäder.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Jönköpings kommun inom verksamheten bygg och underhåll. Verksamheten ansvarar för kommunens behov avseende all nybyggnation samt underhålla och anpassa kommunens befintliga fastigheter.

Som VS-ingenjör hos oss på Tekniska kontoret så kan du förvänta dig att bli involverad i många utmanande projekt. Tillväxten i kommunen är stark och många spännande projekt är planerade att genomföras. Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som månar om din utveckling. Förutom bra lönevillkor så erbjuder vi bland annat friskvård och kontinuerlig kompetensutveckling.

Arbetsuppgifter
Som VS-ingenjör ansvarar du, under enhetschefen för handläggning av VS-frågor i samband med entreprenader. I tjänsten ingår att upphandla konsulttjänster och entreprenörer, genomföra utredningar, kalkylering samt uppföljning och kontroll i samband med projekt. Som VS-ingenjör kommer du att arbeta i en grupp med bygg-, el- och VVS-kompetens.

Kompetenskrav
Yrkesmässig erfarenhet inom området VS samt datorvana. Meriterande med erfarenhet av LOU och entreprenadjuridik.

Som person föredrar du att jobba självständigt under eget ansvar. Du är inte främmande för att leda andra samt förstår vikten av att följa upp och att tidplaner hålls. Du arbetar med stort engagemang, är mån om att hålla dig uppdaterad och drivs av att utveckla. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan skapa goda kundrelationer. Du kommer att uppskattas i gruppen om du vill ta till dig och lära dig av dina kollegors kunskaper samtidigt som du delar med dig av dina egna erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Körkort B är ett krav.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:

  • Förutsättningar och vilja till delaktighet
  • Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
  • Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
  • Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Daniel Zetterlund, enhetschef Underhåll, 036-10 75 73  
Ylva Perers Gerdin, verksamhetschef, 036-10 57 72

Facklig företrädare  
Sveriges Ingenjörer: Malin Strömberg 036-10 24 45
Vision: Susanne Bosevik-Carlsson 036-10 77 94
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.